Anastasija ZAPROŠENA mesec dana nakon raskida: Otkriveni DETALJI, JAVNOST u ŠOKU!

Autor:

Zabava

14.03.2022

12:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Momak je odlučio da zaprosi Anastasiju Ražnatović.

Anastasija ZAPROŠENA mesec dana nakon raskida: Otkriveni DETALJI, JAVNOST u ŠOKU!

Foto: Promo

Anastasija Ražnatović

 Mlada pevačica Anastasija Ražnatović nije ni slutila da će biti zaprošena na svom prvom nastupu u muzičkoj karijeri.

Foto: Promo

Anastasija Ražnatović, prvi nastup

Naime, Cecina ćerka je u subotu imala prvi samostalan nastup u jednom pariskom klubu, a tom prilikom, svima je za oko zapao zgodan mladić sa ogromnim buketom cveća koji je pažljivo pratio ceo nastup.

Misteriozni gospodin je, kako navodi Alo, zaprosio Anastasiju.

- Publiku na Anastasijinom nastupu činili su mahom mladi ljudi, ali ovaj mladić se svojim izgledom razlikovao od ostalih - počinje izvor, te dodaje:

- Visok, zgodan i mlad, lepo obučen, sa ogromnim buketom ruža slušao je i gledao Anastasiju kao opčinjen. Kada se nastup završio, Anastasiju su sačekali fanovi koji su želeli da se fotografišu sa njom, a ona je strpljivo delila autograme i fotografisala se sa svima. U redu je bio i mladić sa buketom. Činilo se da će joj samo predati cveće i fotografisati se s njom, međutim, kada je došao na red, on joj je poljubio ruku, predstavio se i zaprosio je. Rekao joj je da je oduševljen njom, njenim likom, delom, da je dugo prati preko medija i da bi voleo da ostatak života provede upravo s njom.

Foto: ST/Petar Divac

Anastasija Ražnatović, pevačica

Izvor navodi da su prisutni bili pomalo šokirani, ali da se mlada pop zvezda nije dala zbuniti niti uplašiti, pa je na neki način prihvatila ovu igru.

- Anastasija se samo nasmejala, uzela je buket i zahvalila se na ponudi, dodala je da nije spremna za udaju i da je sada fokusirana samo na svoju karijeru. Fotografisala se sa šarmantnim mladićem i rastali su se u dobrom raspoloženju - priča izvor za navedeni list.

Podsetimo, Anastasija je nedavno okončala emotivnu vezu sa mladim biznismenom Đorđem Kuljićem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Veljko

14.03.2022 12:30

Nemojte preterivati.

Odgovori 13 0
MOMCILO

14.03.2022 13:25

JBT. odusevljen njenim likom i delom, wauuu