Karleuša opet PREDMET PODSMEHA na mrežama: Evo šta su sada Tviteraši smislili, BRUTALNO PONIZILI samoprozvanu Divu! (FOTO)

Autor:

Zabava

14.03.2022

11:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša baš zna da nasmeje narod, a Tviteraši su smislili novi razlog da ismeju samoproklamovanu Divu.

Karleuša opet PREDMET PODSMEHA na mrežama: Evo šta su sada Tviteraši smislili, BRUTALNO PONIZILI samoprozvanu Divu! (FOTO)

Foto: instagram.com

Jelena Karleuša

Pevačica Jelena Karleuša je danima jedna od glavnih tema među korisnicima društvenih mreža, ali uglavnom u negativnom kontekstu. Ovoga puta, Tviteraši su objavili Jelenine slike uz opise o javnim ličnostima.

Naime, Jelena se često hvali da je na Instagramu prate i svetske zvezde, pored "običnog naroda", te su usledili komentari kakvu sliku stavlja "Diva", u zavisnosti koja zverka je zaprati.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anksioznost (@anksioznost_)

Tako su usledile objave: "Kad Jelenu zaprati Kejt Vinslet, Devito, Volodimir Zelenski, Đorđe David, pa čak i glumica koja tumači lik Žake u kultnoj seriji "Porodično blago".

 

 

Podsetimo, Karleuša je nedavno objavila veoma eksplicitne fotografije. a mnogi su počeli da pišu da kopira Kim Kardašijan jer je isplivala slika svetske starlete koja je izlepljena trakom od glave do pete. Ovo je bio jeftin Karleušin potez, jadan način da iskopira najpoznatiju svetsku starletu, te joj se smeje čitav region. 

 

Inače, Jelenu je nedavno na Instagramu zapratio i reper Kanje Vest.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading