BANE ČOLAK I IVANA KRUNIĆ SE VERILI: Intimna ceremonija kao iz snova, bivši ZADRUGAR SE USHIĆEN OGLASIO, nije mogao da sakrije SREĆU! (FOTO)

Autor: Ognjen Bogdanović

Zabava

14.03.2022

13:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Verili se Bane Čolak i Ivana Krunić!

BANE ČOLAK I IVANA KRUNIĆ SE VERILI: Intimna ceremonija kao iz snova, bivši ZADRUGAR SE USHIĆEN OGLASIO, nije mogao da sakrije SREĆU! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Bane Čolak i Ivana Krunić, bivši rijaliti igrači, verili su se u intimnoj atmosferi, onako kako su i zamišljali svoju veridbu koja je bila logični sled događaja nakon dve divne godine zajedničkog života.

Ushićena Ivana Krunić se oglasila na Instagramu objavom, koju je htela da sakrije, ali se zbog velike podrške predomislila

- Bila sam u fazonu, da li da vam kažem ili ne, ali ako ste već sve pršli sa nama, podržavali nas i bodrili, ok je da podelimo sa vama..

Republika

Foto: Instagram

Ivana Krunić zaprošena

 

Nakon toga se i Bane Čolak oglasio za naš portal i otkrio detalje intimne ceremonije:

Bilo je prelepo u intimnoj atmosferi, onako kako je Ivana i želela… Mi zivimo zajedno preko 2 godine, tako da imam osecaj kao da smo u braku odavno. Presrecni smo oboje i krunisali smo nasu ljubav iako su nas mnogi sabotirali do sada i svasta nesto dokazali smo da ljubav iz rijalitija moze da uspe - otkiro je Bane Čolak za Republika.rs

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading