KAO JAJE JAJETU! Dušica Jakovljević objavila sliku sa majkom i sve ODUŠEVILA: Voditeljka otkrila DETALJ iz detinjstva koji ju je RAZNEŽIO! (FOTO)

Autor:

Zabava

12.03.2022

16:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dušica Jakovljević se u poslednje vreme priseća detinjstva, a sada je postavila i fotografiju sa majkom.

KAO JAJE JAJETU! Dušica Jakovljević objavila sliku sa majkom i sve ODUŠEVILA: Voditeljka otkrila DETALJ iz detinjstva koji ju je RAZNEŽIO! (FOTO)

Foto: republiaka.rs

Voditeljka Zadruge, Dušica Jakovljević, u poslednje vreme je nostalgična, te se podseća svog detinjstva. Sada je objavila sliku sa svojom majkom iz ranijih dana.

Foto: republiaka.rs

Dušica Jakovljević

Voditeljka je objavila Instagram stori, uz opis: "Volim te, mama."

Foto: Printscreen Instagram

Dušica Jakovljević majka

Kako je Dušica nedavno navela, njeni roditelji su obeležavali 41. godišnjicu braka, a mnogi su odmah prokomentarisali koliko voditeljka liči na majku.

Dušica je uspomenu podelila na svom Instagramu koja je tada raznežila sve.

 

 

- Dobili su me kada su imali po 20 godina i bila sam čist plod njihove ljubavi i želje da ceo život provedu zajedno! Na ovoj fotki ja punim četiri godine, a i dalje, četrdeset godina kasnije, zajedno duvamo svećice! Hvala vam što sam vam jedna jedina... I nadam se da vam nisam zadavala mnogo glavobolje. Tačnije, hvala vam što niste dozvolili da se vidi kada vas je zbog mene bolela glava... Nadam se da ću uskoro i ja moći da se pohvalim tako čistom i večnom ljubavlju, jer ste mi zadali ozbiljan zadatak! I nadam se da sam upola dobar roditelj, kao što ste vi meni svih ovih godina... Srećna vam 41. godišnjica braka! Volim vas! - glasila je tada poruka Jakovljevićeve upućena njenim roditeljima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Željko

12.03.2022 18:16

One lepe?