Nikolija o BIVŠEM DEČKU ćuti ko zalivena, a otkriveno i zbog čega: Ovo je momak kog je Reljina žena FURALA pre njega, važi za pravog KAZANOVU! (FOTO)

Autor:

Zabava

11.03.2022

21:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je bivši momak sa kojim se zabavljala pevačica Nikolija Jovanović.

Nikolija o BIVŠEM DEČKU ćuti ko zalivena, a otkriveno i zbog čega: Ovo je momak kog je Reljina žena FURALA pre njega, važi za pravog KAZANOVU! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Ljubavni život Nikolije Jovanović (32) sa današnje distance gotovo da je nemoguće svesti na bilo šta osim dugogodišnji odnos sa Reljom Popovićem s kojim danas ima dve ćerke i koji je apsolutno jedna od najvažnijih tačaka u njenom životu. Međutim, naravno da poznata pevačica jeste imala bivše momke i dok se javnost u tom kontekstu uglavnom podseća bivši dečko Nikolije Jovanović košarkaša iz Grčke Atanasiosa Adetokunbina, malo kome je poznato da se na spisku njenih prošlih ljubavi nalazi još jedno ime.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NIKOLIJA (@nikolijaofficial)

 

Naime, Nikolija se prema određenim navodima neko vreme zabavljala i sa kolegom, muzičarem s kojim je najpre započela poslovnu saradnju. U pitanju je bivši dečko Nikolije Jovanović džej Kas i sudeći po toj vezi može se zaključiti da je pevačica nekada imala svoj tip momka budući da su i pomenuti košarkaš i di džej iz Grčke, kao što su obojica tamnoputi. Naravno, kasnije se pojavio Relja i dokazao da ćerka Vesne Zmijanac ipak ima naklonost i prema drugačijim tipovima.

 

 

Nije poznato koliko je tačno trajala Nikolijina veza sa di džej Kasom, ali ostaće zabeleženo da je upravo s njim snimila jednu od svojih prvih pesama u karijeri. Bilo je to davne 2011. godine kada je praktično bila nepoznato ime na domaćoj sceni i kada je još uvek negovala snove o internacionalnoj karijeri. Tada je snimala pod imenom Nicole a upravo tako snimila je singl sa Kasom koji su nazvali "Crazy 2 Night".

 

 

Jasno je da je početak te poslovne saradnje doneo i nešto što nisu očekivali niti planirali, pa su neko vreme imali emotivni odnos koji nije preterano dugo potrajao. Nikolija je kasnije krenula drugim profesionalnim putem što je uticalo na njihov razlaz, a otkako se u njenom životu pojavio Relja sve ostalo je istorija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading