Mina Lazarević posle BATINJANJA od bivšeg, uhvaćena sa NOVIM DEČKOM, glumica se ne odvaja od njega, a evo o kome se radi! (FOTO)

Autor:

Zabava

11.03.2022

19:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mina Lazarević uhvaćena je sa novim dečkom, a posle dugo vremena ponovo je počela da veruje u ljubav.

Mina Lazarević posle BATINJANJA od bivšeg, uhvaćena sa NOVIM DEČKOM, glumica se ne odvaja od njega, a evo o kome se radi! (FOTO)

Foto: Printscreen

Ima tome već sedam godina od kada je Mina Lazarević stavila tačku na brak sa baletanom Goranom Stanićem, nakon što je od njega pretrpela nasilje. Pre nego što je Goranu rekla da, Mina je bila i u braku sa džez muzičarem Aleksandrom, sa kojim je i danas u prijateljskim odnosima.

Republika

Foto: youtube.com/Novo jutro

Mina Lazarević

 

Posle kraha dve životne ljubavi i borbe sa teškom bolešću, Mina zaista nije verovala da će se ljubav ponovo useliti u njen život. Novi partner Mine Lazarević ipak je u njen život ušao 2018. godine, ali je tada, uplašena prethodnim lomovima i negativnim iskustvima, odlučila da svoju intimu sačuva za sebe.

 

 

Pre tri godine, glumica je u jednom tržnom centru uslikana kako se za ruku drži sa misterioznim, javnosti potpuno nepoznatim mučkarcem. Ipak, o novoj romansi u javnosti nikada nije govorila.

 

 

Da li je još uvek u srećnoj vezi i da li je gospodin sa fotografija još uvek partner Mine Lazarević domaćoj javnosti nije poznato. Ipak, ova veza za glumicu je bila izuzetno značajna, jer se uverila da ponovo može da zavoli, prenosi Stori.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading