SEKTA je mogla da je PROGUTA, jedva su je spasili od RALJA SMRTI, a danas izgleda neprepoznatljivo: Ovo je UNUKA Jelisavete Karađorđević, život joj se promenio iz korena! (FOTO)

Autor:

Zabava

11.03.2022

16:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Unuka Jelisavete Karađorđević danas izgleda potpuno drugačije.

SEKTA je mogla da je PROGUTA, jedva su je spasili od RALJA SMRTI, a danas izgleda neprepoznatljivo: Ovo je UNUKA Jelisavete Karađorđević, život joj se promenio iz korena! (FOTO)

Foto: ST/N. MANDIĆ/Pixabay.com

Jelisaveta Karađorđević

Sve što je ranije preživljavala Indija Oksenberg (30), ćerka holivudske glumice Katarine Oksenberg i unuka princeze Jelisavete Karađorđević dok je bila deo zloglasnog kulta NXIVM čiji je vođa bio Kit Ranijeri, sada je uveliko prošlost koja je iza nje. Međutim, mnogi se pitaju gde je Indija danas i na koji način je iskoristila čitavo loše iskustvo za učenje na sopstvenim greškama i unapređivanje svoje ličnosti.

Ona je nedavno dala intervju u kojem je otkrila da ima verenika uz kojeg je našla novu snagu i s kojim je skrojila svoje planove.

 

 

Planovi su da uzmem odmor, "isključim" se iz tehnologija i sa verenikom odem na putovanje. Nameravamo da se venčamo, da, želim da se udam i postanem majka. Moj verenik je sjajan čovek. Mnogo mi je pomogao. Ne osuđuje me, niti mu smeta moja prošlost. Okrenut je isključivo budućnosti - istakla je Indija.

Ćerka Katarine Oksenberg vrlo je aktivna na svom Instagram profilu, a u jednoj od poslednjih objava priznala je kako joj je zbog svega onog što je preživela trebalo vremena da se opet oseća prijatno prilikom fotografisanja. Mračan period je sada iza nje i ona pokušava da uživa u životu punim plućima.

 

 

Trebalo mi je vremena da se osećam prijatno kada je fotografisanje u pitanju. Nedavno sam odlučila da napravim par fotografija sa prijateljem fotografom u mom malom stanu. Bila sam nervozna i uzbuđena da vidim kako ću se osećati. Nisam želela nikakvu šminku ili frizuru. Samo ja u svojoj kuhinji sa svojim mačkama - napisala je ona.

 

 

Posvećena je i zdravom životu koji neretko promoviše drugima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Jovanka

11.03.2022 16:36

Mlada devojko, sreća što ti je majka uporna. Mogla si biti u Beogradu i imati radionice sa decom za engleski jezik. Nije mi jasno kako niste shvatile da, gde su samo devojke, može jedino biti pedofil.Najvažnije je da si izašla.