POMIRILI SE SALE TROPIKO I JOVANA PAJIĆ? Nakon kraha odlučili da daju još jednu šansu braku, ZAPREPASTILI raspletom!

Autor:

Zabava

10.03.2022

07:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi gest Saleta Tropika naveo je sve da pomisle da se pomirio sa Jovanom Pajić!

POMIRILI SE SALE TROPIKO I JOVANA PAJIĆ? Nakon kraha odlučili da daju još jednu šansu braku, ZAPREPASTILI raspletom!

Foto: Instagram.com

.Vest da su Jovana Pajić i Aleksandar Cvetković okončali brak, mnoge je krajem prošle godine šokirala, a njih dvoje odmah su prekinuli sve spekulacije o tome da su se rastali u lošoj atmosferi.

I pevačica i frontmen popularnog sastava odmah su izjavili da su se rastali kao prijatelji, a sada je Jovana otkrila da li je možda došlo i do pomirenja ili je na koncertu bivšeg supruga koji je "Tropiko bend" održao povodom 8. marta, prisustvovala isključivo kao njegov prijatelj:

- Treba da ratujemo, da se sudimo, da se prepucavamo (smeh)... Meni je ovo normalno, trebalo bi svima da bude. Mislim da prljav veš uvek izlazi jer ljudi koji su u tom problemu to dozvoljavaju. Nama ni brak nije bio na izvolte, pa nije ni razvod. Mi nismo u ratu, da bismo bili sad u nekom pomirenju, naprotiv. Uvek smo se lepo slagali, u tom smislu, kao čovek sa čovekom. To što su nam se putevi razišli, to je druga stvar, a ja ću uvek biti deo ovakvih događaja prvenstveno jer imamo decu, a i prijatelji smo - kazala je pevačica za "Premijeru", a potom otkrila da joj je bivši suprug kupio poklon za 8. mart:

- Kaže da jeste, ali ja to još uvek nisam videla! Kao: "Zaboravio sam kod kuće", znaš! Nisam još videla šta je u pitanju, verovatno je neka fora, štos - kroz osmeh je objasnila Jovana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Kiki

21.03.2022 16:30

Nisu ni bili u svadji. Odmah sam kazao da glume da bi bili "aktuelni u javnosti".