RUSI TVRDE, AMERIKA JE U UKRAJINI EKSPERIMENTISALA SA KORONOM! Žestoke optužbe stižu iz Moskve: SAD RAZVIJALE SMRTONOSNE PATOGENE!

Autor: Republika

Svet

10.03.2022

08:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U biološkim laboratorijama koje finansiraju SAD u Ukrajini vršeni su eksperimenti sa virusom korona slepih miševa, izjavio je portparol ruskog Ministarstva odbrane, general-major Igor Konašenkov.

RUSI TVRDE, AMERIKA JE U UKRAJINI EKSPERIMENTISALA SA KORONOM! Žestoke optužbe stižu iz Moskve: SAD RAZVIJALE SMRTONOSNE PATOGENE!

Foto: Tanjug/AP

- Cilj bioloških istraživanja u Ukrajini, koje finansira Pentagon, predstavlja stvaranje mehanizma za tajno širenje smrtnonosnih patogena - istakao je on.

- Posebno interesovanje izazvale su detaljne informacije o realizaciji projekta SAD na teritoriji Ukrajine za proučavanje prenosa patogena divljih ptica koje migriraju između Ukrajine i Rusije i drugih susednih zemalja - dodao je Konašenkov.

Prema njegovim rečima, dokumenti pokazuju da je američka strana planirala da radi 2022. godine na patogenima ptica, slepih miševa i gmizavaca u Ukrajini, uz dalji prelazak na proučavanje mogućnosti da prenose afričku svinjsku kugu i antraks.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading