Ovo je BIVŠI DEČKO Prijovićke, ovog pevača je ljubila pre Perućice i Filipa: Veza im je bila BURNA, a sada su otkriveni svi detalji RASKIDA! (FOTO)

Autor:

Zabava

07.03.2022

22:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Prijović svojevremeno imala je burnu vezu sa jednim poznatim pevačem!

Ovo je BIVŠI DEČKO Prijovićke, ovog pevača je ljubila pre Perućice i Filipa: Veza im je bila BURNA, a sada su otkriveni svi detalji RASKIDA! (FOTO)

Foto: instagram.com/aleksandra__official

Pevačica Aleksandra Prijović u skladnom je braku sa Filipom Živojinovićem, sa kojim ima sina Aleksandra. Njih dvoje žive pravu bajku, te svoju privatnost čuvaju daleko od očiju javnosti, a mnogi su znatiželjni kada je u pitanju Aleksandrina ljubavna prošlost.

Republika

Foto: e-stock agency

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović

 

Poznato je da se Prijovićka zabavljala sa kolegom Ljubom Perućicom pune dve godine, a malo ko je znao da on nije jedini muškarac sa javne scene koji je osvojio njeno srce. Naime, bivši dečko Aleksandre Prijović je pevač Amar Gile Jašarshapić, piše "Puls online" .

Republika

Foto: ST/Petar Divac

Aleksandra Prijović

 

Kako piše pomenuti medij, njihova veza bila je burna, a definitivno su se rastali 2013. godine. Jednom prilikom je Amar, koji je danas takođe srećno oženjen i ima sina, prokomentarisao svoj odnos sa Aleksandrom i otkrio da li su u dobrim odnosima nakon raskida.

 

 

- Nije mi Aleksandra čestitala rođenje sina do danas. Ne srećemo se. Ranije smo se viđali zbog naše duetske pesme koju smo izvodili u „Grandovim“ emisija, ali dugo već nemamo nikakav kontakt. Mi smo u korektnim odnosima, ja je zaista cenim i poštujem. Sve što je bilo, desilo se davno i nismo se rastali u svađi - rekao je pevač za bosanske medije svojevremeno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading