Razvela sam se da bih se ponovo UDALA, živela SLOBODA: Jovana Jeremić otkrila sve detalje braka nakon razvoda sa političarem!

Autor:

Zabava

07.03.2022

13:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić je otkrila sve tajne braka sa političarom.

Razvela sam se da bih se ponovo UDALA, živela SLOBODA: Jovana Jeremić otkrila sve detalje braka nakon razvoda sa političarem!

Foto: Instagram.com

Jovana Jeremić se danas zvanično razvela od supruga Vojislava Miloševića, a odmah po izlasku iz suda je voditeljka rešila da otkrije kako se oseća nakon razvoda.

Republika

Foto: printscreen/TVPink

Jovana Jeremić, voditeljka

- Odlično sam! Srećno sam razvedena! Sve je prošlo kako treba. Voja i ja smo baš pravi prijatelji, i to smo pokazali na sudu. Kaže sudija da nam je više ovakvih slučajeva ne bismo znali šta da radimo - rekla je Jovana za Informer, pa je dodala i da li je zadovoljna svojom odlukom:

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Jovana Jeremić, voditeljka

- Ponosna sam i na sebe i na svoje odluke. Zaista sam bila časna od prvog momenta do ovog poslednjeg. Ostaćemo najbolji prijatelji. Zaista mi je puno srce! Danas je veliki dan. Prvo zato što je početak posta, a ja postim ceo post i danas sam se zvanično razvela. Danas počinje jedna nova era za mene. Era slobode! Prava ljubav je samo ako si slobodan da donosiš samostalno svoje odluke. I sigurna sam da će ostatak mog života biti upravo takav, kvalitetan. Da uvek idem kroz život kao što sam do sada - ispričala je voditeljka.

Republika

Foto: Printscreen/KlikTV

Jovana Jeremić, voditeljka

Jovana je poznata po svom stavu o ljubavnim vezama, a sada je otkrila i da li smatra da je Voja srećan što je izgubio kao suprugu.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com/premijera

Jovana Jeremić, voditeljka

- On nikada neće biti moj bivši muž, on je moj prvi muž. Nije me izgubio, ima me mnogo jače nego ranije, jer sam mu sada pravi prijatelj. On će u meni uvek imati veliku podršku. Kada sam nekome prijatelj, onda sam mu zauvek najbolji prijatelj. Ja sve u životu radim iz ljubavi. Mogla sam da budem najbolji advokat, ali sam odlučila da se bavim televizijom jer sam medijski čovek i oduvek sam želela i volela televiziju.Tako će biti i u budućnosti. Dok postoji ljubav, ja ću biti sa nekim, kada ljubav ne stane, neću više biti sa tim čovekom - priča Jovana i dodaje da li je bila verna suprugu:

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Jovana Jeremić, voditeljka

- Ja ne varam, ja sam žena sa kodeksom. Moj partner, znači Voja, uvek je znao na čemu je. Nikada ga nisam izvrnula ruglu. Zato sam i ostali u fenomenalnim odnosima. Muškarci sa mnom znaju na čemu sam i zato me vole. Ja dok te volim, volim te. Kada te ne volim dođem i kažem: "Vidi, tako je, kako je, idemo dalje. Ostajemo prijatelji." Sa svim svojim bivšim partnerima ostala u fenomenalnim odnosima, nikada ni jednog nisam prevarila i ponosna sam na sebe. Stvarno sam car od žene - istakla je voditeljka.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Jovana Jeremić, voditeljka

Jovana je za sam kraj otkrila i da li je njoj pripalo starateljstvo, ali i da li je tražila alimentaciju od političara.

Republika

Foto: instagram.com

Jovana Jeremić, voditeljka

- Za dva minuta smo završili razvod. Ovaj papir nam je čisto da imamo nešto. Sve se dogovaramo. Starateljstvo je pripalo meni, nisam tražila alimentaciju, ja nisam takav lik. Ne ucenjujem muškarca ni preko dece ni preko para. Gospodar sam svoje sudbine. Kada mi kažu:"Razvela si se, sada možeš kako hoćeš". Ja kažem:"Ne, ja se nisam razvela da bi bila hopa-cupa i tuđa sreća". Ja sam se razvela da bih se ponovo udala! Živeo razvod! - rekla je Jovana, prenosi Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Kiki

07.03.2022 17:02

A za decu baš je nije briga.