Džidža otkrila pravi razlog zašto se iselila iz kuće: Bila sam pod PRITISKOM, nisam više mogla da slušam svog OCA!

Autor:

Zabava

07.03.2022

12:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Stojković Džiža j otkrila zašto se iselila iz kuće i zašto je izvadila silikone.

Džidža otkrila pravi razlog zašto se iselila iz kuće: Bila sam pod PRITISKOM, nisam više mogla da slušam svog OCA!

Foto: Promo

Pevačica Aleksandra Stojković Džiža je ćerka producenta Dragana Stojkovića Bosanca, a sada je rešila da otkrije neke detalje iz svog života.

Republika

Foto: youtube.com/Grand Production

Aleksandra Stojkoviž Džiža

Pevačica je na samom početku istakla da joj je glumac Vuk Kostić najbolji frajer, a potom se dotakla i svog raskida sa jednim momkom kada ga je uhvatila u prevari.

- Meni je sada to smešno jer je taj dečko napravio klasičnu budalu od mene. Prolazila sam kolima pored njega i direktno sam ga pogledala u oči, a on mi je rekao: „Nisam to bio ja“. Imao je sreće jer ga nisam pregazila i zaista je dobro prošao. Više sam bila povređena i u šoku jer me je pravio budalom - priča Džidža i dodaje:

Republika

Foto: youtube.com/Grand Production

Aleksandra Stojkoviž Džiža

- Mogu jednom ili dva puta, pa i tri puta da oprostim jer imam visok prag tolerancije, ali kada to dostigne tačku usijanja, onda se bolje skloni. Ako tri puta nekome oprostim i nastavimo dalje, onda moj partner može da očekuje svašta od mene. Zato im kažem unapred: „Bolje nemoj“ - ispričala je pevačica.

Republika

Foto: Republika.rs

Aleksandra Stojkoviž Džiža

Džidžu godinama povezuju sa opasnim i žestokim momcima, a sada je otkrila i da li je ikada bila sa nekim ko je miran, fin i povučen.

- Kada sam upisala fakultet, pre mnogo godina, mama mi je rekla da moram da nađem nekog finog, mirnog dečka... Odlučim da je poslušam, pikirala sam jednog finog dečka na fakultetu i počela sam da ga muvam. Pitala sam ga da li želi sa mnom na piće i ispostavi se da je dečko gej. Tako da meni definitivno ne ide s finim i normalnim momcima. Nije poenta da li je momak žestok ili ne, da li se bavi ilegalnim poslovima ili ne, već je stvar u kodeksima. Može da bude u fazonu ulice, a da drži trafiku, meni je kodeks bitan - ističe pevačica.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Aleksandra Stojkoviž Džiža i Dragan Stojković Bosanac

Pevačica je nedavno izvadila silikone, a sada je odlučila i da kaže zašto je rešila da napravi ovakav korak:

- Izvadila sam silikone pod pritiskom jer nisam mogla svaki dan da slušam svog oca. Svaki put kada bismo sedeli zajedno govorio mi je: „Kao da sedim sa nekom nepoznatom osobom, a ne sa svojom ćerkom“. Zbog toga sam se iselila iz kuće i otišla da uklonim silikone - bila je iskrena Aleksandra, prenosi Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading