Sara Jo na UDARU Nede Ukraden! Pevačica OKRIVILA Cobija za NEUSPEH''Muškarčine''!

Autor:

Zabava

07.03.2022

09:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neda Ukraden priznala je da misli da je Cobi omanuo sa pesmom koju je napisao za Saru Jo.

Sara Jo na UDARU Nede Ukraden! Pevačica OKRIVILA Cobija za NEUSPEH''Muškarčine''!

Foto: ST/P. DIVAC,N. Pančić

ST/P. DIVAC,N. Pančić

Neda Ukraden bila je gost Jutarnjeg programa u kom je otkrila da li je Konstrakta od samog početka bila njen favori.

- Konstrakta je nešto potpuno drugačije od svih ostalih pesama koje su se čule. Ali zaista to što se desilo na sceni sa ovom pesmom, sasvim dalo jednu novu dimenziju u odnosu na samo da je slušaš na audio. Ovo se meni dopada zato što je pobedila pamet, ima mnogo inteligencije duha, muzičke produkcije i znanja. Ono što se meni strašno dopada to je što će ta pesma biti drugačija od svega što će biti na Eurosongu i samo ako se ne bude politički glasalo, ako bude predstavnik Ukrajine, sigurno će dobiti maksimalan broj poena, ako ne i pobediti, predviđam visok plasman ovoj pesmi - rekla je Neda koja nije dala Konstrakti nijedan bod, pa je objasnila da zašto je to tako.

Republika

Foto: prinstcreen/prvatv

Neda Ukraden o Konstrakti

- Konstrakta je zasluživala 12, ne može ona dobiti 5, 6 bodova... Nisam joj dala 12 zato što sam dala poene pesmi koja me je kupila kao pesma i kao predstava, međutim, kada sam to već podelila, ostala sam pri tome, a videla sam da Konstrakta da ima dovoljno 12ca i da ima strašnu prođu kod publike. Videla sam da će pobediti i htela sam druge nagraditi, da ne propadne sav trud - iskrena je Neda, pa se dotakla i pesme Sare Jo koja je osvojila visoko drugo mesto.

Republika

Foto: Republika

Neda Ukraden o Sari Jo

- Cobi je trebao da napravi kvalitteniju pesmu Sari Jo. To su sad finese, stvar ukusa, svakako jedna izuzetno talentovana devojka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Kizo

07.03.2022 14:50

Koji licemer!!!