Ona je bila u ŽIRIJU Beovizije! Pevačica progovorila o GLASANJU i pobedničkoj pesmi!

Autor:

Zabava

07.03.2022

09:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica koja je bila članica žirija Beovizija otkrila detalje glasanja.

Ona je bila u ŽIRIJU Beovizije! Pevačica progovorila o GLASANJU i pobedničkoj pesmi!

Foto: Republika

Ovogodišnja pobednica Beovizije i predstavnica Srbije na Evroviziji biće Konstrakta koja će nas predstavljati sa pesmo ''In corpore sano'' koja je izazvala niz komentara i polemike u javnosti.

Republika

Foto: printscreen/TVPink

Konstrakta odlazi na Evroviziju

Jedna od članica žirija bila je pevačica Neda Ukraden koja se uključila u program jutarnjeg programa i objasnila svoj stav po pitanju pobedničke pesme.

- Bilo je toliko dobrih pesama i ostvarenja, učestvovati na takvoj vrsti takmičenja nije samo audio priča, to je i vizuelno, pokreti, tema, prezentacija... Ja sam neko ko jako ceni trud oko svega toga. Meni je malo zasmetalo što se u finalu nisu našle neke pesme koje su po svom kvalitetu zasluživale da budu tu. Bitno je da izabrana pesma koja je ne samo jedna fantastična priča, već jedna umna tvorevina pa onda muzička, da mislim ne samo što je zaslužila da pobedi, nego mislim da će se odlično plasirati u Italiji - rekla je Neda i dodala:

Republika

Foto: prinstcreen/prvatv

Neda Ukraden o pobedničkoj pesmi

- Trebalo je svi da dobiju bar po jedan poen, jer je stvarno nepravda da neki učesnici ne dobiju po neki poen,svi su bili za bar po meni bod. Dala sam te neke maksimalne bodove osobama koje su zanimljive, koje će napraviti ovde neki posao, a možda bi i tamo napravili. Ali to se nikada ne zna, zaista, recepta nema. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading