Lea Šekarić se OGLASILA prvi put nakon SKANDALA! Pobegla od Egipćanina, odlučila da se POVUČE i posle svega imala da kaže samo jedno: UMREĆU! (FOTO)

Autor:

Zabava

07.03.2022

08:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lea Šekarić oglasila se prvi put nakon skandala.

Lea Šekarić se OGLASILA prvi put nakon SKANDALA! Pobegla od Egipćanina, odlučila da se POVUČE i posle svega imala da kaže samo jedno: UMREĆU! (FOTO)

Foto: printscreen/instagram

Lea Šekarić, nekadašnja zadrugarka i ćerka Jasne Šekarić, dospela je u žižu javnosti nakon što je sa ćerkom Sofi pobegla iz Egipta i od svog partnera Sajeda Abubakra.

Republika

Foto: Instagram/mado_king.2022

Sajed Abubakr

Ona je za naš portal na početku cele priče otkrila šta se dogodilo i od tada prestala da se oglašava. Iako je Sajed na sve načine pokušavao da dođe do nje i da privuče pažnju javnosti, Lea je ćutala i bila uzdržana. Međutim, ona se sinoć oglasila prvi put nakon svega.

Naime, Lea ponovo nije komentarisala situaciju u kojoj je, već je podelila video snimak folkera Ace Lukasa koji je gostovao u jednoj emisiji i prokomentarisao pobednicu Beovizije, što je mnoge nasmejalo, pa i samu Leu koja je ostavila kratak komentar:

- Umreću.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/lea.sekaric

Lea Šeakrić Instagram

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zora

07.03.2022 14:02

Ko te prevari pa te oženi?