Olivera Kovačević OTKRILA detalje GLASANJA! Obelodanila sve rezultate, javnost u ŠOKU, ovo se u ISTORIJI nije desilo: ZBOG RATA ĆEMO IMATI PROBLEM!

Autor:

Zabava

07.03.2022

09:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Olivera Kovačević otkrila je koliko je glasova Konstrakta dobila od žirija i publike, kao i sa kakvim problemima se već suočavaju.

Olivera Kovačević OTKRILA detalje GLASANJA! Obelodanila sve rezultate, javnost u ŠOKU, ovo se u ISTORIJI nije desilo: ZBOG RATA ĆEMO IMATI PROBLEM!

Foto: ATA Images, Prva TV

Gost Jutarnjeg programa bila je Olivera Kovačević koja je otkrila na koji način je publika glasala u finalu, kao i na koji način ona posmatra pobedničku pesmu i dodala da ne smatra da se javnost podelila.

- Odakle vam da se javnost podelila? Rekla bih da postoje različiti utisci u javnosti, ali da se baš podelila nisam sigurna. Zašto to kažem? Zato što je Konstrakta pobednica koja je dobila najviše glasova publike u istoriji otkada se organizuje ovaj festival, kao samostala država, ovo je rekord kada je broj sms glasova u pitanju, skoro 45 hiljada glasova je dobila, Sara Jo 21 hiljadu, Zorja 17, drugi po redu je Marko Kon kada je nastupao sa ''Cipelom''. Prvi put se desilo da su žiri i publika isto glasali, prva tri mesta, to se nikada nije dogodilo.

Republika

Foto: Printskreen/Prva TV

Olivera Kovačević o Beoviziji

- Mislim da mi sada prvi put imamo kompoziciju, pesmu i tekst koji je višeznačan i višeslojan. To nije samo pesma o ljubavi i dobra kompozicija. Ona ostavlja prostor za tumačenje iz više uglova. Ja sam to doživela ovako, zbog čega je imperativ zdravlja poslednjih decenija toliko važan, kao zlatnu maku i kao čija semenke koje su neophodne da bismo bili zdravi. Zašto je čoveku važno da bude zdrav, ne samo zato što nema zdravstveno osiguranje, nego da bi duže živeo, to je mogući ugao tog tumačenja. Mislim da se pesma otrgla i da je već otišla daleko - rekla je Olivera i dodala:

Republika

Foto: Printskreen/Prva TV

Olivera Kovačević o nastupu Konstrakte

 - Nalazimo se u situaciji kada predstavnik Evrovizije neće samo odgovarati na pitanja vezana za muziku, imamo rat, politiku, veoma jedna nezavidna pozicija za našu državu.

Pred Olivere Kovačević u jutarnjem je bio i Marko Kon.

Republika

Foto: Printskreen/Prva TV

Marko Kon o nastupu Konstrakte

- Ono što je zanimljivo kod ove pesme jeste to da se ona sviđa i mom sinu od 4 godine koji apsolutno ne razume ništa i ne zna o čemu se radi. Peva, vrti ruke i dopada mu se. Kada se nešto sviđa deci, to znači da je nešto univerzalno. Bez obzira što mi doživljavamo da je tekst u ovoj pesmi važan, njen glavni kvalitet je taj snažan huk, prezentacija, koja kada prvi put obratiš pažnju na nju, ona se vrti u glavi. Ja ću se usuditi da kažem da je to dobra pesma.

Olivera Kovačević se nadovezala i otkrila da je žiri koji je bio u polufinalu dao pet dvanaestica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (3)

Loading
Tragicno

07.03.2022 17:54

Dosta vise foliranja, zasto niste ponovo clanove ziria pitali za glasanje izmedju dve kandidatkinje, kada su imale isti broj poena.Nego zato sto je imala vise 12, dodeljujete.Ne lupaj vise, upravo ste se otkrili, da zbog rata, i ostalih politickih razlloga poslali ste OVO na Eurosong.Sramota.Pogledajte gfde se nalazi na kom mestu u celom odabiru, 22 mesto.Niti nastup, niti pevanje, da li ste ralni sta saljete.I jos komentarises da nije javnost podeljena, i te kako, samo sto se nepise, gledate samo vasu stranu.Stopirajte ovu bruku da ne idemo

Odgovori 12 37
Dm

07.03.2022 20:01

@Tragicno - Ma užas i jeza od pesme

Odgovori 2 13
Dobrivoje

07.03.2022 19:38

Ovo je vrhunska kompozicija i tekst, i što je osnovno, poruka koju nosi je univerzalna. Pa nije valjda da sad treba i politika da se pita šta je umetnost. Šta god da uradite umetnost će na kraju slaviti.

Odgovori 16 1