Pevačica nakon RAZVODA više ne liči na sebe, svi se pitaju šta joj se desilo: Goga Sekulić FRAPIRALA novom promenom, svi gledaju u OVAJ detalj!

Autor:

Zabava

06.03.2022

19:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goga Sekulić iznenadila je sve svojom novom promenom nakon razvoda od Uroša Domanovića.

Pevačica nakon RAZVODA više ne liči na sebe, svi se pitaju šta joj se desilo: Goga Sekulić FRAPIRALA novom promenom, svi gledaju u OVAJ detalj!

Foto: youtube.com/printscreen

Pevačica Goga Sekulić je u tekućoj godini stavila tačku na brak sa Urošem Domanovićem, a ova velika životna odluka je podstakla i druge, manje promene u njenom životu. Naime, Goga je opravdala onu krilaticu da "žene menjaju frizure kad su nezadovoljne emotivnim statusom", te je iz frizerskog salona izašla praktično kao druga osoba.

Republika

Foto: Instagram.com

Goga Sekulić nova frizura

 

Sekulićeva je ošišala duge, ravne šiške, dok je kosu vezala u upečatljivu punđu, zbog čega su joj pratioci poručili da izgleda kao da je "ispala iz svetskih modnih magazina".

Republika

Foto: Instagram.com

Goga Sekulić Instagram

 

Podsetimo, Goga je odlučila da stavi tačku na brak sa Urošem kako je objasnila zbog problema koje nisu mogli da prevaziđu, ali i zbog konstantne udaljenosti, te su odlučili da je najbolje da svako krene svojim putem. No, Goga je istakla da će nastojati da ima dobar odnos sa bivšim suprugom Urošem, zbog deteta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading