Vratila se starom POROKU, šljokala ko SMUK, pa se srušila ko sveća: Jezive scene usred grada, pevačicu iznosili ko badnjak za Božić! (FOTO)

Autor:

Zabava

06.03.2022

17:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica, kako otkriva očevidac, se vratila starom poruku!

Vratila se starom POROKU, šljokala ko SMUK, pa se srušila ko sveća: Jezive scene usred grada, pevačicu iznosili ko badnjak za Božić! (FOTO)

Foto: www.profimedia.rs

Čuvena kantautorka i pevačica Adel svojevremeno je za svetske medije govorila o svom problemu sa alkoholom, te nameri da isti iskoreni. Iako se u jednom trenutku učinilo da je pevačica na dobrom putu, kako je vreme odmicalo tako se i ona polako vraćala starom poroku.

Da bi nedavno, radoznali fotoreporteri uspeli da naprave fotografije na kojima 33-godišnja pevačica ponovo konzumira alkohol, prenosi 'Star Magazin'.

Republika

Foto: youtube.com/blogyoshisisland

Adel pevačica

 

- Jednog minuta se smejela, sledećeg je plakala - reči su očevica, koji dalje dodaje da je pevačica u jednom trenutku i izgubila ravnotežu i - pala.

- Stalno je iznova naručivala. Pila je kao smuk. U jednom trenutku je čak pala unazad - ispričao je.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

 

Posećanja radi, Adel je krajem prošle godine prilikom gostovanja kod Opre Vinfri tvrdila da je prestala da konzumira alkohol, te se okrenula zdravom načinu života. Pevačica je istakla da je nakon razvoda odlučila da stavi tačku na konzumaciju alkohola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading