O POBEDNICI BEOVIZIJE 2022 BRUJI CELA SRBIJA nakon TRIJUMFA: Nećete verovati ko je muž MISTERIOZNE KONSTRAKTE, a evo odakle se poznaju! (FOTO)

Autor:

Zabava

06.03.2022

08:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Malo ko zna da je pobednica Beovizije u dugom, skladnom braku sa kolegom sa fakulteta!

O POBEDNICI BEOVIZIJE 2022 BRUJI CELA SRBIJA nakon TRIJUMFA: Nećete verovati ko je muž MISTERIOZNE KONSTRAKTE, a evo odakle se poznaju! (FOTO)

Foto: www.youtobe.com

Sinoć je održano finale "Pesme za Evroviziju", na kojem je Srbija odlučila da je u Italiji predstavlja Konstrakta i pesma "In Corpore Sano". Dramatičan performans i snažne reči, osvojile su publiku, a malo njih je znalo za ovu našu umetnicu pre nego što pojavila na ovom takmičenju i trijumfovala. Konstrakta je udata, ima dvoje dece, a u braku je sa arhitektom Milanom Đurićem.

Republika

Foto: Facebook

Ana Đurić i Milan Đurić

 

Naime, Konstrakta je za kratko vreme, nakon nastupa u prvoj polufinalnoj večeri na Beoviziji 2022, izazvala ogromnu pažnju javnosti. Njena pesma "In Corpore Sano" ubrzo je postala prva u trendingu.

Malo ko zna da je pevačica završila arhitekturu, te da je ponosna majka dvoje dece - devojčice i dečaka, Lene i Nikole.

 

 

Ona je u braku sa Milanom Đuriđem, kome na društvenim mrežama takođe piše da je, baš kao i Konstrakta završio Arhitekstonski fakultet.

Očigledno je da njih dvoje nisu često aktivni na društvenim mrežama, ali se može naći po neka zajednička fotografijama sa decom.

A godinama je bila i član benda "Zemlja gruva", koji je osnovan 2007. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading