Posle gostovanja kod Jovane Jeremić, Dragana Vidojković PONOVO proživela pakao zbog bivšeg: Unajmio konobara da je uhodi, pa SPOPAO njenu decu nasred kafića, POLICIJA reagovala! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zabava

05.03.2022

16:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon gostovanja kod Jovane Jeremić, Dragana Vidojković proživela je još jedan napad zbog njenog bivšeg supruga Mladena Gajića, koji je godinama zlostavljao i tukao, a sada je u opasnost doveo i svoju decu.

Posle gostovanja kod Jovane Jeremić, Dragana Vidojković PONOVO proživela pakao zbog bivšeg: Unajmio konobara da je uhodi, pa SPOPAO njenu decu nasred kafića, POLICIJA reagovala! (FOTO)

Foto: Instagram.com, Privatna arhiva

Dragana Vidojković, bivša kaskaderka i majka dvoje maloletne dece, o kojoj je portal Republika.rs prvi pisao, danas je ponovo doživela veliku neprijatnost. Naime, Dragana je godinama trpela zlostavljanje od strane bivšeg supruga Mladena Gajića, sa kojim ima dvoje maloletne dece. Celu Draganinu ispovest možete pogledati klikom OVDE ili u snimku koji se nalazi ispod:

 

 

Dragana je danas bila u vikend jutru kod voditeljke Jovane Jeremić, gde je iznela samo deo potresne ispovest, a onda je sa klincima otišla da se opusti na kafi, kako bi sumirala utiske. Nakon što su deca uzela da ručaju, a ona svoju kafu u jednom kafiću na Dedinju, ćerkica je otišla do šanka kako bi uzela kečap. Samo nekoliko minuta kasnije ćerkica se vratila do Dragane, uplakana, te joj je ispričala da ju je ,,čika" fotografisao, nakon čega ona odlazi do momka, za kog se ispostavilo da poznaje njenog bivšeg supruga Mladena Gajića. Uz priču se ispostavilo da je momak koji je zaposlen u kafiću slikalo decu kako bi poslao Dragani, zbog čega je ona ostala zabezeknuta i odmah pozvala policiju. 

Momci u plavom su odmah reagovali i odveli Draganu u stanicu kako bi dala izjavu o celom događaju. Portal Republika.rs došao je do službene beleške koju i izjave koju je Dragana dala u policijskoj stanici, a onda smo uspeli da dođemo i do fotografija sa lica mesta kada su policijaci obavili razgovor sa konobarom koji je prekršio zakon i bez dozvole staratelja slikao Draganinu decu kako bi poslao njenom bivšem suprugu fotografije. 

Republika

Foto: Instagram.com, Privatna arhiva

Dragana Vidojković službena beleška

 

- Danas oko 12 časova dok sam sedela sa decom V. (4) i K. (5) u restoranu koji se nalazi pored zgrade TV Pinka na GO Savski Venac u jednom momentu sam decu poslala do šanka po kečap, a ubrzo se K. vratila uplakana. Rekla mi je da je ,,čika" koji joj je dao kečap i koji nas je usluživao ,,naterao" da pozira dok je slika telefonom za Mladena. Napominjem da je Mladen moj bivši suprug sa kojim imam problem i u vezi toga je u toku postupak kriminalističkog inspektora za nasilje u porodici u PS Zvezdara. Ja sam nakon ovoga prišla šanku i upitala momka koji je tu zaposlen da li je i zbog čega slikao moju ćerku, na šta je on meni odgovorio kroz smeh ,,Da, jesam", pa sam ja pozvala policiju, koja je izašla na lice mesta. Napominje i to da je Mladen u toj kafeteriji bio zaposlen pre dve godine i taj dečko je meni rekao da poznate Mladena i da kod njega odlazi na svirke. Ja ne znam kakve namere je ovaj momak imao i da li je to učinio u dogovoru sa njim, ali sam želela da se moja prijava u PS Zvezdara koju sam podnela prošle nedelje dopuni i ovim događajem - pisalo je u Draganinoj izjavi. 

Portal Republika.rs došao je i do fotografija na kojima se vidi da je policija izašla na teren po Draganinoj priajvi, te su obavili razgovor sa zaposlenim radnikom koji je bez dozvole fotografisao njenu decu, čime je prekršio zakon o narušavanju privatnost i fotografisanju maloletne dece bez dozvole. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading