LETELE FLAŠE NA SVE STRANE! Otkriveni detalji INCIDENTA u Mostaru, Rokvić jedva sačuvao glavu, HITNO morao da se skloni!

Autor:

Zabava

05.03.2022

14:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveni detalji incidenta u Mostaru.

LETELE FLAŠE NA SVE STRANE! Otkriveni detalji INCIDENTA u Mostaru, Rokvić jedva sačuvao glavu, HITNO morao da se skloni!

Foto: ST/P. DIVAC

Danas je u javnosti odjeknula vest da je hitno prekinut nastup Nikole Rokvića u Mostaru, o čemu je on sve obavestio na svom Instagram profilu, ne navodeći razloge, osim da je sve urađeno zbog ''opšte sigurnosti''.

Republika

Foto: instagram.com/nikolarokvic

Nikola Rokvić Instagram

Kako Blic prenosi, razlog prekida nastupa jeste incident koji je nastao, tačnije tuča gostiju koja je u jednom trenutku počela da poprima ozbiljne srazmere.

- Atmosfera je bila savršena svi su se veselili, a u jednom trenutku su se dve grupe momaka pobili i krenuo je haos. Letele su flaše na sve strane, dve grupe muškaraca krenuli su da se biju. Obezbeđenje je pokušalo da smiri čitavu situaciju, ali nikako nisu uspevali, a Nikola je morao da napusti scenu i prekine koncert - otkriva izvor sa lica mesta.

Nikola se oglasio ponovo na svojim društvenim mrežama i to fotografijom upravo iz Mostara.

- Mostar i ja se volimo! Hvala što brinete, ja sam u Mostaru uvek rado prihvaćen i lično nikada nisam osetio preki pogled! Incident nije bio upućen lično meni ali sam zbog opšte sigurnosti morao da prekinem da ne bi eskaliralo u nešto mnogo gore!

Hvala svim dragim ljudima koji su došli, jako mi je žao! Nadam se boljem vremenu i razmeni Ljubavi koju smo uvek delili!

 

 

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading