SKRIVANE TAJNE iz doma Dragane Kosjerine konačno izašle na VIDELO: Ovi detalji iz INTIME voditeljke koje je krila su sve ZAPANJILI! (FOTO)

Autor:

Zabava

05.03.2022

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Detalji iz doma Dragane Kosjerine su sve ostavili bez daha!

SKRIVANE TAJNE iz doma Dragane Kosjerine konačno izašle na VIDELO:  Ovi detalji iz INTIME voditeljke koje je krila su sve ZAPANJILI! (FOTO)

Foto: ST/D. KADIĆ

Dom Dragane Kosjerine nalazi se u prestonici, a u njemu jedno od naših najpoznatijih TV lica boravi kada se sve poslovne obaveze završe i trudi se da od njega napravi pravo utočište i oazu u kojoj razvija svoju kreativnost.

Atraktivna voditeljka živi u prostranom i prozračnom stanu, okupanom svetlošću, a kako je na društvenim mrežama samo deliće pojedinih kutaka objavila, stiče se utisak da svoju privatnost želi da sačuva samo za sebe. Ipak, ono što se da videti, dosta govori o navikama Dragane Kosjerine, te i kako, kada se kamere ugase, ona provodi vreme, a detalji iz njenog doma su sve zapanjili i ostavili bez teksta.

 

 

Sudeći po fotografijama, stan je dekorisan prilično moderno, a važno mesto zauzimaju knjige, kojih ima pregršt na policama. Osim što je dekorisan perfektno, stan je i prilično funkcionalan, te možemo naslutiti da sve ima svoje mesto, a sa balkona tek se nazire pogled koji voditeljka ima iz svog stana.

 

 

Osim umetničkih detalja i književnih dela, dom Dragane Kosjerine neretko je ispunjen cvećem, o čemu svedoče i njene objave na "Instagramu" , a u oplemenjenom prostoru voditeljka voli da vežba.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading