Ukrala DEČKA Nataši Bekvalac, pa je RASKRINKALA! Sofija Una otkrila detalje veze pevačice i BOGATOG biznismena: UZELA MU JE 50.000 EVRA!

Autor:

Zabava

05.03.2022

08:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sofija Una otkrila je nepoznate detalje veze Nataše Bekvalac i bogatog biznismena.

Ukrala DEČKA Nataši Bekvalac, pa je RASKRINKALA! Sofija Una otkrila detalje veze pevačice i BOGATOG biznismena: UZELA MU JE 50.000 EVRA!

Foto: printscreen

Sofija Una Manić je rijaliti učesnica za koju se do nedavno spekulisalo da je u ljubavnoj romansi sa Takijem Marinkovićem, kao i da je u drugom stanju sa njim, a ona sada otkriva da ima novog partnera i to ni manje ni više nego bivšeg dečka Nataše Bekvalac.  Naime, Sofija je mesec dana u emotivnoj vezi sa Urošem Tomićem, biznismenom koji živi na relaciji Rusija-Italija.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Sofija Una bila je u vezi sa Takijem Marinkovićem

- Uroš je meni pisao još pre nego što sam ušla u rijaliti, nije mu se svidelo što sam deo rijaliti programa, smatra da ja nisam za taj format, ali me je podržao. Kada smo Ivan i ja završili sa našom pričom, on mi je poslao cveće u i tada su svi dušebriznici rekli da sam izmislila dečka koji hoće da bude u vezi sa mnom, a ja nisam htela da otkrivam njegov identitet dok on to ne dozvoli. Uroš je veoma uspešan, njegovi imaju građevinsku firmu u Moskvi, a razvili su biznis i u Italiji. Uroš je bio sa dosta javnih ličnosti, ali ne bih sve da otkrivam, jer nije sa svakom bio u javnoj vezi i nije se znalo za sve njegove devojke - započela je Sofija Una, a onda otkrila detalje veze Uroša i Nataše Bekvalac.

Republika

Foto: Dušan Petrović

Nataša Bekvalac uzela od Uroša 50.000 evra

- Nataša i Uroš se poznaju oko tri godine, tako je on meni ispričao, a zabavljali su se oko godinu i po dana. Ona mnogo troši, ali je ovako laf i dobar drug. Kada je organizovala koncert u "beogradskoj Areni" bila je još uvek sa Urošem. Ona mu je tada tražila da joj da 50.000 evra kako bi mogla da napravi koncert jer joj je falilo para, što je on bez pogovora i uradio, a ona je u znak zahvalnosti u scenografiju ubacila znak u obliku slova "U", ne znam da li ste to primetili, ali sada je jasno zašto je to uradila - zaključila je Sofija Una za Kurir.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading