SVE JE NAMEŠTENO! Alka Vujica ŠOKIRALA izjavom o Beoviziji, dotakla se SKANDALA i Lukasa! (VIDEO)

Autor:

Zabava

04.03.2022

19:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Alka Vujica obelodanila istinu o nameštanju na Beoviziji.

SVE JE NAMEŠTENO! Alka Vujica ŠOKIRALA izjavom o Beoviziji, dotakla se SKANDALA i Lukasa! (VIDEO)

Foto: Republika

Alka VUjica

Večeras se održava drugo polufinalno veče takmičenja za pesmu Evrovizije, a legendarna pevačica Alka Vujica kaže joj je sviđaju numere koje je čula u prvom polufinalu, otkrila je koja pesma joj se posebno dopada, a onda se dotakla i skandala koji se sinoć dogodio.

- Jesam, čula sam. Stigla sam preksinoć i gledala sam prvo veče i večeras ću sve odslušati, jako sam sretna da sam i ja učestvujem na neki način, jer je kompozicija ''Požuri, požuri'' delo mene i Marije Mirković i nadam se da ćemo pobediti - kaže kroz smeh Alka i dodaje da je sve pesme čula, ali da joj se jedna naročito dopada:

Republika

Foto: Republika

Alka Vujica o pesmi Ace Lukasa

- Moram priznati da ima jako dobrih pesama, juče sam čula baš dobre pesme, odličan mi je Aca Lukas mislim da je to hit.

Kako je sinoćno polufinale proteklo u znaku skandala i sukoba koji je izbio između Ace Lukasa i Momčila Bajagića Bajage, Alka je imala da kaže samo jedno:

- Ja vam moram reći da ja za to nisam uopšte znala, nemam pojma o čemu se radi, ali kakav bi to bio izbor za pesmu ''Evrovizije'' bez skandala - rekla je pevačica, pa se dotakla Lukasove izjave da je sve namešteno:

Republika

Foto: Republika

Alka Vujica o skandalu na Beoviziji

- Ništa nije namešteno, a zapravo je sve namešteno, nameštena je korona, rat, sve je naravno namešteno, ali Evrovizija nije sto posto.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading