Marija Šerifović napravila HAOS na društvenim mrežama: Evo za KOGA navija na Beoviziji, NIKO nije očekivao da joj je ONA favorit

Autor:

Zabava

04.03.2022

15:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Šerifović podgrejala lavinu komentara o favoritima na Beoviziji

Marija Šerifović napravila HAOS na društvenim mrežama: Evo za KOGA navija na Beoviziji, NIKO nije očekivao da joj je ONA favorit

Foto: ST/Nemanja Pančić

Marija Šerifović

Sinoć se održalo prvo polufinalno veče takmičenja " Pesma za Evroviziju '22", a o mogućem pobedniku koji će Srbiju predstavljati u Torinu na Evroviziji, ove godine ne prestaje da se priča.

Svi imaju neke svoje fanove i ideje o tome ko će da pobedi, a pevačica Marija Šerifović napravila je haos na društvenoj mreži Tviter kada je postavila jedno pitanje.

Foto: ST/N. PANČIĆ

Marija Šerifović

- Dobro za koga navijamo?- pitala je Marija svoje fanove, a od tad odgovori ne prestaju da stižu.

Ako je sudeći po odgovorima Marijinih fanova Angelina, Zorja, Sara Jo i Aca Lukas su najveći favoriti.

Foto: twitter.com

Komentari na Tviteru

Mnogi su zamolili Mariju, s obzirom da ima iskustva u pobedi na Evroviziji, da im otkrije za koga ona navija, ali se pevačica više nije oglašavala, barem za sada.

Podsetimo, finalno veče Beosonga ponovo ćemo gledati pevača Acu Lukasa, grupe Biber i Lift, pevačice Zorju Pajić, Ivonu Pantelić, Mariju Mikić, Anđelinu Vujović, Anu Stanić i Konstraktu. Drugo polufinalno veče, održaće se večeras, kada će nastupiti i Sara Jo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading