Najavio je štrajk GLAĐU, a sada planira da SKOČI sa zgrade: Hasan Dudić OČAJAN zbog nacionalne penzije, Zlata Petrović ga MOLI da se smiri!

Autor:

Zabava

04.03.2022

09:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hasan Dudić preti da će da skoči sa zgrade.

Najavio je štrajk GLAĐU, a sada planira da SKOČI sa zgrade: Hasan Dudić OČAJAN zbog nacionalne penzije, Zlata Petrović ga MOLI da se smiri!

Foto: ATA Images

Hasan Dudić je i dalje ogorčen jer nije dobio nacionalnu penziju, a istakao je da mu nakom štrajka glađu jedino ostaje da skoči sa zgrade.

Republika

Foto: Republika.rs

Hasan Dudić

Ovo je mnogo potreslo njegovu bivšu suprugu Zlatu Petrović koja sa pevačem ima sina Mikija, ali i unučiće Vasilisu i Vasilija.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Zlata Petrović

- Posle dugogodišnje borbe da ostvarim nacionalnu penziju ništa mi više nije ostalo, nego da štrajkujem glađu ispred neke ustanove u centru grada. Posle nesreće koja me zadesila pre nekoliko godina otišao sam u invalidsku penziju, ali to ne može meni da pokrije ni troškove infostana. Mnogo se sekiram, padam od sekiracije po ulici i nonstop sam pod lekovima. Ne znam više šta da uradim, jedino da skočim sa zgrade - rekao je Hasan, a izvor blizak pevačica je istakao da je Zlata jako uznemirena zbog ovih komentara:

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Hasan Dudić

- Zlati nimalo nije prijatno kada čuje ovako nešto. Ipak oni imaju zajedničko dete i unuke. Priča okolo da će biti na hlebu i vodi i da će da štrajkuje glađu, a Zlata je bila prva koja ga je pre primila u kuću i zvala na ručkove. Nema smisla, požalila mi se da on tako uvek preteruje. Kaže nije lud da se ubije i da kako kaže skače sa zgrade. Nikada nije bio sklon samoubistvu, tim rečima mnogo šteti svojoj porodici jer su u strahu šta može da uradi stvarno. Ma nije htela ni da ga zove da ga pita šta to lupetara, ne može više sa njim da izađe na kraj, ali nije joj baš svejedno kada tako nešto pročita da on izjavljuje - rekao je izvor, piše Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (6)

Loading
Sloba

04.03.2022 10:04

TEZAK KLOSAR ,SRAM GA BILO.

Odgovori 10 2
Nn

04.03.2022 10:04

Ovaj dzabalebaros kuka vec 20 godina umesto da radi nesto.Jbt izbacili ga cak i iz rijalitija 😄

Odgovori 11 0
Dule

04.03.2022 11:08

Ma samo skači, imaš podršku. Joj, kad mi ovi nehlebovci kukaju ... ma skoči slobodno.

VIDEX

04.03.2022 11:08

Skoci Hasane i to je za ljude...trebao si ranije da mislis o penziji..