Maša Terzić pokazala TRUDNIČKI stomak: Zvezdanova mezimica krila da je u drugom stanju, a sada je sve isplivalo na videlo! (FOTO)

Autor:

Zabava

04.03.2022

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maša Terzić je pokazala trudnički stomak.

Maša Terzić pokazala TRUDNIČKI stomak: Zvezdanova mezimica krila da je u drugom stanju, a sada je sve isplivalo na videlo! (FOTO)

Foto: facebook.com/Maša Terzić

Maša Terzić je pokušavala da sačuva svoju trudnoću od javnosti, ali to joj nije pošlo za rukom jer jer sedma sila odmah shvatila da je ćerka od Zvezdana Terzića u drugom stanju.

Republika

Foto: instagram.com/mashaterzic

Maša Terzić

Naime, Terzićeva je sedela u bašti jednog kafića, dok je na sebi imala teget kaput, a jasno možemo da vidimo trudnički stomak.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com

Maša Terzić pokazala trudnički stomak

- Maša je jako uzbuđena zbog nove životne uloge. Ona i njen partner su se verili pre dva meseca kada joj je poklonio čak dva prstena, a svadbu ne planiraju dok na svet ne dođe beba. Njen dečko ne živi u Beogradu, bavi se ozbiljnim poslom zbog čega ne želi da se eksponira. Venčanje će upriličiti u inostranstvu, na leto, kada stigne sin - pričao je izvor blizak porodici Terzić za Telegraf.

Republika

Foto: instagram.com/mashaterzic

Maša Terzić

- Zajedno su godinu dana i Maša ga je sve vreme veze pratila u stopu, budući da zbog prirode posla često putuje. Oni se super slažu i svi njeni prijatelji govore da nikada nije bila srećnija u životu. Zajedno su doneli odluku da se Maša porodi u inostranstvu - završava priču izvor, piše Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Suncokretovačarolija

04.03.2022 18:07

Nekoga je uspela opoganit