Plašio sam se da će mi to biti POSLEDNJI dani u životu! Brenin sin progovorio o OTMICI: Neću da budem JADAN!

Autor:

Zabava

02.03.2022

19:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Živojinović je progovorio o otmici.

Plašio sam se da će mi to biti POSLEDNJI dani u životu! Brenin sin progovorio o OTMICI: Neću da budem JADAN!

Foto: printscreen/e stock

Lepa Brena i Slobodan Živojinović su u novembru 2000. godine doživeli najveći i najteži udarac kada je tada osmogodišnji Stefan kidnapovan ispred porodične kuće na Bežanijskoj kosi.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Stefan Živojinović

Brena je nedavno otkrila da su za živog Stefana tražili čak 2.500.00 tadašnjih nemačkih maraka, a za mrtvog sumanutih pet miliona.

Republika

Foto: Republika.rs

Lepa Brena, pevačica

Stefan je pre nekoliko godina govorio o ovom kobnom događaju, kada je otkrio da je ovo njegova najveća trauma.

Republika

Foto: Kasina Promo

Stefan Živojinović

- Plašio sam se da će mi to biti poslednji dani u životu. Imao sam samo osam godina, ali sam bio vrlo svestan opasnosti. Osećao sam neopisiv strah. Tu si gde si, ne znaš šta će biti. U jednom momentu sam se samo pomirio sa situacijom, jer sam shvatio da ništa ne mogu da uradim. Ipak, iz tog strašnog iskustva izvukao sam jednu važnu pouku, naučio sam da cenim svaki dan i trudim se da ga maksimalno iskoristim, jer nikada ne znam koji će mi biti poslednji. Uglavnom, pobedio sam traume, iako su nam svima u porodici u dubini duše ostali neki strahovi - rekao je Stefan pre nekoliko godina za medije, a prenosi "Informer".

Republika

Foto: ST/P.Divac

Lepa Brena, pevačica

- Što ti je teži put, bićeš jači! Glupo je da ja to pričam, kada je moj život uglavnom bio med i mleko, a otmica mi je najveća trauma. Ipak, nisam ja kriv što sam se rodio kao sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića... Neću da me pamte samo po tome što sam bio otet, nego po mom glasu, mojim pesmama... Neću da me bilo ko sažaljeva, neću da budem bilo kome "jadan" - zaključio je tada Stefan, prenosi Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading