Danijela Martinović se oglasila PRVI PUT nakon venčanja Petra Graša: Vrlo je teško razlikovati šta je GUBITAK, a šta DOBITAK!

Autor:

Zabava

02.03.2022

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danijela Martinović se oglasila nakon venčanja Petra Graša i Hane Huljić.

Danijela Martinović se oglasila PRVI PUT nakon venčanja Petra Graša: Vrlo je teško razlikovati šta je GUBITAK, a šta DOBITAK!

Foto: nstagram.com

Petar Grašo, Danijela

Nakon što se Petar Grašo oženio sa 15 godina mlađom Hanom Huljić u tajnosti, oglasila se injegova bivša devojka Danijela Martinović.

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Danijela Martinović, pevačica

Pevači su bili dugi niz godina u vezi, a onda su naglo raskinuli pa je Grašo uplovio u vezu sa Hanom, ipak, Danijela je ostala dostojanstvena i nije dozvolila sebi da pati, a u jednom intervjuu je dala zagonetnu izjavu:

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Hana Huljić i Petar Grašo

 

- Vrlo je teško razlikovati šta je gubitak, a što dobitak jer ono što nam se u jednom trenu učini kao gubitak s vremenom postaje dobitak, a jednako tako i ono što nam je dobitak s vremenom možemo doživeti kao gubitak. To je čarolija vremena - rekla je Danijela i jasno je stavila do znanja da je vreme "učinilo svoje".

Republika

Foto: printscreen/24 sata

Hana Huljić

Podsetimo, Danijela je imala veliku želju da se ostvari kao majka sa Petrom Grašom.

- Majčinstvo je za mene poprilično teška i lična tema, a s druge strane, s obzirom na to da sam pevačica, vrlo je javna. Ponekad mi takvi naslovi o mom neostvarenom majčinstvu zvuče i izgledaju tako prostački, nekorektni. Zato sam u ranjivim trenucima emotivne ekspanzije, počela pisati, pričati priču u jednom obliku u kojem se obraćam svom nerođenom detetu, svojoj Mrvici. Znate, one duge noći kada imate osećaj da nemaju ni početak ni kraj, osećaj da ćete ostati večno zaglavljeni u pukotini vremena. Želela sam joj ispričati sve iz prvog lica jednine - pričala je Danijela za Jutarnji, pre nekoliko godina, prenosi "Story.hr" , piše Espreso.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading