Dea Đurđević pokazala OTKINUTU RUKU kako izgleda: Voditeljka Pinka je preživela horor, a ovako izgledaju OŽILJCI! (FOTO)

Autor:

Zabava

02.03.2022

14:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dea Đurđević pokazala je kako joj izgleda ruka nakon što joj je vozač autobusa otkinuo.

Dea Đurđević pokazala OTKINUTU RUKU kako izgleda: Voditeljka Pinka je preživela horor, a ovako izgledaju OŽILJCI! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Voditeljka Pinka Dea Đurdević je istinski heroj sa voljom od čelika. Lavovski se borila posle teške saobraćajne nezgode u kojoj je otkinuta leva ruka, a lekari su rekli da se u medicini njen slučaj definiše kao povreda nastala u ratu.

Dea je tada odlučno rekla: "Pokazaću vam ko sam i koliko sam jaka". Nakon sedam meseci borbe dvadeset operacija i brojnih ožiljaka po čitavom telu, voditeljka i dalje ne skida osmeh sa lica.

Republika

Foto: printscreen/premijera

Dea Đurđević

 

- Nemam deo tricepsa, imam metalne ploče umesto kostiju. Profesor Bumbaširević je povezao ruku, a moji fizijatri su bili takvi stručnjaci da su uspeli da je "probude". Cilj mi je da za Novu godinu podignem obe ruke uvis, a sada smo negde na pola puta. Mislim da ću za doček moći da đuskam - rekla je pre nekoliko godina voditeljka.

U emisiji voditeljka je pokazala i kako joj je u tom trenutku ruka izgledala bez gipka i uložaka. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Dea Đurđević ruka

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading