SVI SU U ŠOKU nakon poteza RASTINE ćerke: Pogledajte šta je mala Tara uradila sa samo 4 godine, društvene mreže gore! (VIDEO)

Autor:

Zabava

02.03.2022

07:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rasta je na društvenom mreži podelio snimak njegove male nasledniice kako sa samo 4 godine komponuje!

SVI SU U ŠOKU nakon poteza RASTINE ćerke: Pogledajte šta je mala Tara uradila sa samo 4 godine, društvene mreže gore! (VIDEO)

Foto: Instagram

Odavno je poznato da  poznati reper Rasta obožava svoju mezimicu i da je ceo život podredio ispunjenju njenih želja, zajedno sa bivšom suprugom Anom Nikolić brine o naslednici na najbolji mogući način, te je malena deo svake sfere njihovih života, tako i njegove druge ljubavi muzike.

Naime, Tara je provodila vreme sa svojim tatom dok je on pravio muziku, te je odlučila da mu se pridruži iako sa samo 4 godine, talentovana devojčica je iskomponovala prve taktove i time oduševila oca Stefana i čitavu javnost.

Reper je snimak objavio na Tik Toku, a pozitivni komentari su se samo nizali

- Tara je iskomponovala svoju prvu melodiju od 5000 evra, šta ste vi radili sa 4 godine- napisao pored videa Rasta, vidno ponosan na svoju ćerku naslednicu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Olga

02.03.2022 08:19

Neka devojčicaa kaže šta misli o svojim roditeljima koji su se razveli a na njenu sreću nisu mislili. Samo su mislili na svoje prohteve i zahteve.