PRETUČENA bivša rijaliti učesnica! Pre 4 godine bila u SIGURNOJ KUĆI, pa opet pala u njegove ruke: POKUŠAO JE DA ME SILUJE, ON JE MONSTRUM!

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zabava

01.03.2022

12:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnju rijaliti učesnicu DraganuVidojković bivši partner godinama je maltretirao, a jutros je saznala i da je počeo da zlostavlja njihovu decu.

PRETUČENA bivša rijaliti učesnica! Pre 4 godine bila u SIGURNOJ KUĆI, pa opet pala u njegove ruke: POKUŠAO JE DA ME SILUJE, ON JE MONSTRUM!

Foto: printscreen/instagram.com

Bivšu rijaliti učesnicu i kaskaderku, Draganu Vidojković jutros je saznala da joj bivši partner Mladen Gajić maltretira decu. Naime, pre četiri godine nju je tadašnji momak pretukao, zbog čega ju je Fondacija ''Humanist'', na čelu sa Branislavom Simićem dovela u Beograd i smestila u sigurnu kuću. Dragana je dobijala punu pomoć kroz te četiri godine, što se tiče zaposlenja i pomoći. A jutros je saznala da zlostavlja decu, te se Dragana oglasila za naš portal i otkrila šta se sve događalo godinama unazad.

- Sve ovo traje već 4, 5 godina, pre četiri godine sam sklonjena u sigurnu kuću, gde sam dobila svu potrebnu pomoć. Moj bivši partner je osuđen kao nasilnik, konzumira opijate, drogu, ne plaća alimnetaciju za decu, on je sve ono najgore što žena može da izabere, znači preljubnik, kockar, narkoman, nasilnik... Pokušao je da me siluje prošle nedelje, to se dešavalo i prethodnih meseci, ne smem da prijavljujem policiji zbog ljudi iz podzemlja, on mi je pretio kako zna vrlo opasne ljude koji će mu uvek pomoći u takvim situacijama. Ja sam samohrana majka, nemam roditelje, drže me u šaci, pretio mi je. Meni je 2014. godine preminuo otac, što je mnogo uticalo na mene, bila sam mnogo vezana. Ja mogu slobodno da kažem da dolazim iz imućne porodice, ali tada kada se sve to desilo i kada mi ta tata preminuo, sve se okrenulo. Tada sam bila psihički slabija, a moj bivši je tada video da sam ja idealna žrtva da ispuni sve svoje hirove - kaže Dragana i dodaje:

Republika

Foto: instagram.com

Dragana Vidojković pretučena

- Kasnije su došla i deca, živeli smo u Trsteniku, nisam imala nikoga koga poznajem oko sebe, oduzeto mi je bilo sve i lična karta i društvene mreže, jedna osoba mi je pomogla u tome, čovek iz organizacije ''Humanist'', Branislav Simić, prebacio me je u sigurnu kuću tada i oni su mi pružili svu pomoć koja mi je bila potrebna i na tome sam kako Branislavu, tako i ljudima iz sigurne kuće i te kako zahvalna. Ja želim samonmir i sigurnost za decu, da ne bi oni izrasli u monstruma kao što je on. Njegovo prvo dete iz prvog braka je završilo na psihijatriji zbog toga kakav je on otac. Korišćenje dece za valjanje droge, deca su neokupana, nisu u krevetu kada je dogledno vreme za spavanje, ne plaća alimentaciju, a mene ucenjuje - zaključuje Dragana za naš portal.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com

Mladen Gajić pretukao Draganu Vidojković

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading