Misica se pridružila VOJNIM snagama: Obukla uniformu, uzela PUŠKU, pa krenula u RAT! (FOTO)

Autor:

Zabava

28.02.2022

14:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnja Miss Ukrajine se pridružila vojnim snagama kako bi odbranila svoju domovinu.

Misica se pridružila VOJNIM snagama: Obukla uniformu, uzela PUŠKU, pa krenula u RAT! (FOTO)

Foto: printscreen/instagram.com

Anastasija Lena, nekadašnja Miss Ukrajine, je na svom Instagram profilu objavila sliku sa oružjem u ruci dok je bila obučena u vojničku uniformu, a nedavno se pohvalila i snimkom iz streljane.

Kako pišu strani mediji, misica je spremna da rizikuje život zarad svoje države, pa joj ne bi bio problem da ode u rat kako bi odbranila svoju zemlju.

Anastasija je 2015. godine pobedila na izboru za Miss lepote, a od kako je počeo rat pre pet dana, ona se redovno oglašava na društvenim mrežama.

Ona često i na svom Instagram nalogu ističe da se pridružila vojnim snagama i da je spremna za rat kako bi odbranila domovinu.

Podsetimo, Anastasija se bavi modelingom od malena, a osim toga gaji veliku ljubav prema glumi. Radila je kao TV lice na jednoj turskoj seriji. Takođe, radila je i kao menadžerka za odnose s javnošću u Turskoj, a govori čak pet jezika. Za samo dva dana misica je dobila 130.000 pratilaca zbog objava o ratu, piše Telegraf.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading