Pobednica Evrovizije podelila HOROR snimke iz Ukrajine! Pevačica provela u kolima ČETIRI dana bez hrane, moli za MIR: Ne razumem ovaj KRVARI teror! (FOTO)

Autor:

Zabava

28.02.2022

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednica Evrovizije je podelila snimke užasa tokom rata u Ukrajini.

Pobednica Evrovizije podelila HOROR snimke iz Ukrajine! Pevačica provela u kolima ČETIRI dana bez hrane, moli za MIR: Ne razumem ovaj KRVARI teror! (FOTO)

Foto: printscreen/instagram

Jamala je ukrajinska pevačica koja je kao i mnogi, pobegla iz okupiranog Kijeva nakon ruske invazije, a pevačica je ovaj beg zabeležila na svom Instagram profilu kako bi podelila ove traumatične trenutke sa svojim fanovima

- U noći 24. februara napustili smo Kijev sa našom decom i proveli gotovo četiri dana u automobilu, bez hrane jer se u stanju šoka niko nije setio da bilo šta ponese. Dva kilometra za četiri sata, to je otprilike brzina kojom smo se kretali - napisala je Jamala uz video.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Jamala sa decom u kolima

Jamalu mnogi znaju kao pobednicu Evrovizije 2016. godine, a ona se iu Kijeva upitila sa porodicom i malom decom, piše Blic.

- Molim vas, ne dajte im da se bore sa narodom Ukrajine. Molim vas zaustavite rat. Sačuvajte i vašu i našu decu. Želim da se probudim i da čujem da ovo bio samo film. Prošlo je pet dana otkako je Rusija napala Ukrajinu. Milioni žena i dece napuštaju svoje domove, ostavljajući svoje muževe da brane zemlju. Ukrajina je ogromna, lepa i tako nezavisna. Mislim da je to ključno - napisala je pevačica i dodala:

Republika

Foto: printscreen/instagram

Objava Jamale

- Toliko žrtava, ranjenih... Žene su ovih dana rađale u podrumima. Ne razumem ovaj krvavi teror. Verujem u našeg predsednika, našu vojsku, naše hrabre muškarce i žene. Mi ćemo pobediti. Ukrajina se ne može pobediti! Rusijo, nemoj ćutati! Recite da ste humani. Razmislite. Zaustavite ovo ludilo! - zaključila je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading