RASTINA PRVA FOTKA IZ KUĆNOG PRITVORA: Reper šokirao javnost, pokazao šta radi u svoja četiri zida, a evo ko mu je društvo! (FOTO)

Autor:

Zabava

27.02.2022

16:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Đurić Rasta pokazao je šta radi u svoja četiri zida sa nanogicom na nozi.

RASTINA PRVA FOTKA IZ KUĆNOG PRITVORA: Reper šokirao javnost, pokazao šta radi u svoja četiri zida, a evo ko mu je društvo! (FOTO)

Foto: youtube.com/printscreen

Reper Stefan Đurić Rasta pre nekoliko meseci počeo je da nosi nanogicu, te zvanično služi kaznu od godinu dana kućnog pritvora, koju je dobio nakon što je sklopio sporazum o priznanju krivice za posedovanje narkotika za ličnu upotrebu.

Do sada nismo imali priliku da ga vidimo sa nanogicom, a sada je na svom profilu na Instagramu pokazao kako provodi vreme u kućnom pritvoru, ali i sa kim.

Republika

Foto: Instagram.com

Stefan Đurić Rasta

 

Naime, Rasta se pratiocima na društvenoj mreži pohvalio kako uživa u društvu svoje naslednice, a na fotografijama vidimo da vreme provode igrajući karte. Ako malo bolje pogledate fotografiju, na Rastinoj nozi uočićete nanogicu, a ovo je prvi put da je viđen sa istom.

Republika

Foto: Instagram.com

Stefan Đurić Rasta sa nanogicom

 

Podsetimo, reper je neko vreme je proveo u pritvoru zbog posedovanje narkotika. On je priznao da je drogu koja je u oktobru pronađena kod njega držao za ličnu upotrebu i sklopio je sporazum o priznanju krivice na osnovu kog je postignut dogovor da bude kažnjen sa godinu dana kućnog zatvora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading