Ćerka Vlade Divca nakon SKANDALA: Petra poslala OŠTRU poruku svim ZLOSTAVLJAČIMA! (FOTO)

Autor:

Zabava

27.02.2022

15:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Petra Divac je javno isprozivala zlostavljače.

Ćerka Vlade Divca nakon SKANDALA: Petra poslala OŠTRU poruku svim ZLOSTAVLJAČIMA! (FOTO)

Foto: Instagram.com/Printscreen

Petra Divac, ćerka Vlade Divca, se našla u centru skandala nakon što je otkriveno da joj je bivši fudbaler Niša Saveljić slao poruke, nakon čega ga je proslavljeni košarkaš napao u restoranu Dejana Bodiroge.Petra je ispričala svom ocu da ju je Niša uznemiravao i da joj je slao neprijatne poruke, a nakon toga je porodica Divac prekinula svaki odnos sa fudbalerom.

Petra je sada na svom Instagram profilu objavila sliku i uputila kritiku za svakoga ko se druži sa zlostavljačima.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com

Objava Petre Divac

- Ako znaš da je neko nekoga zlostavljao i učinio mu nažao, a i dalje se družiš sa njim, to nije prijateljstvo i to važi za sve - podelila je Petra, a ispod je ostavila i anketu koja je dokazala da se gotovo 80% njenih pratilaca slaže sa njom, a ona je jasno aludirala na to da je druženje sa zlostavljačem isto kao da si sam zlostavljač, piše Kurir.

Podsetimo, Petra je nedavno ispričala kroz šta je sve prolazila u periodu kada je dobijala neprijatne poruke.

- Glavni razlog mog saopštenja je da dam glas najpre sebi, a i svim devojkama i ženama koje su doživele ili doživljavaju seksualno nasilje ili seksualno uznemiravanje, koje žene jako dobro razumeju da ostavlja traume za ceo život. U trenutku kada se meni ovo desilo, imala sam 21 godinu. Desilo se u mojoj kući, gde sam bila sa roditeljima u tom trenutku gde sam se osećala i najsigurnije i najzaštićenije. Poruke neprimernog sadržaja mi je slao otac mog druga, i poznanik mog oca sa kim ima i puno zajedničkih prijatelja - navela je tada Petra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading