ALEKSANDAR VUČIĆ BIRA SAMO SRBIJU: Vulin podržao predsednika Srbije i razmontirao bivšeg ambasadora SAD u Prištini

Autor:

Vesti

27.02.2022

17:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar unutrašnjih poslova i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin izjavio je danas, odgovarajući bivšem ambasadoru SAD u Prištini, da predsednik Srbije Aleksandar Vučić nije izabrao ni Zapad ni Istok, već Srbiju, a taj izbor mu ne praštaju.

ALEKSANDAR VUČIĆ BIRA SAMO SRBIJU: Vulin podržao predsednika Srbije i razmontirao bivšeg ambasadora SAD u Prištini

Foto: printscreen/TV Pink

- Znam da je za gospodina (Filipa) Kosneta moral utočište slabih, ali Srbija je svoju snagu uvek pronalazila u moralnim vrednostima. Zato Kosnet napada predsednika Aleksandra Vučića, jer vodi računa o Srbiji i ne gubi moralne vrednosti - izjavio je Vulin odgovarajući na, kako se navodi u saopštenju Pokreta socijalista, provokaciju ambasadora SAD-a u Prištini koji je optužio predsednika Srbije da je "izabrao Putina umesto Zapada" u jeku ratnih dešavanja u Ukrajini. - Govoriti o potrebi poštovanja međunarodnog prava i priznavati nasilnu secesiju Kosova je licemerno koliko i kada se agresija na Srbiju nazove humanitarnom intervencijom, a ubijeni civili kolateralnom štetom. Vučić nije izabrao ni Zapad ni Istok, već Srbiju, a taj izbor mu ne praštaju - rekao je Vulin. - Vučić je slobodan vođa slobodnog naroda, znam da je to teško prihvatiti iz Prištine, ali je tako - poručio je ministar policije i predsednik PS-a.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Tamara

27.02.2022 18:15

Vulin je jedan gospodin! On je pokazao da je velicina!

Mile Seljak

27.02.2022 18:55

Vucic je najbolji od kad postoji pozicija predsednika u Srbiji. Tacka.

Davor

27.02.2022 20:21

Koliko čovek voli svoju zemlju, svoj narod, žrtvuje i sebe i svoju porodicu. Puna podrška Aleksandru Vučiću.

Milan

27.02.2022 23:21

Kako god ti si bolestan!