PREŽIVEO SAM DVA RATA I BOMBARDOVANJE! Miloš Biković izrazio JASAN STAV o sukobima u Ukrajini! (FOTO)

Autor:

Zabava

25.02.2022

14:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Biković dao je svoj sud o dešavanjima između Rusije i Ukrajine.

PREŽIVEO SAM DVA RATA I BOMBARDOVANJE! Miloš Biković izrazio JASAN STAV o sukobima u Ukrajini! (FOTO)

Foto: Promo foto

Glumac Miloš Biković, koji godinama unazad svoju karijeru gradi u Rusiji se oglasio povodom ratnih sukoba i nemira u Ukrajini. Naime, on je na svom Instagram profilu izneo stav o trenutnim događaima, a onda se prisetio i svega kroz šta je Srbija prošla tokom ratnih godina.

- Želeo bih da nema ratova, ma koliko je to naivno, znam. Imao sam 3 godine kada je izbio rat u mojoj zemlji. Imao sam 5 godina kada je izbio još jedan rat. Imao sam 11 godina kada su nas bombardovali. Znam koliko je rat užasan. Prošli smo kroz sličnu situaciju, mada se nijedna ne može porediti, jer svaki sukob ima različite okolnosti. Najgore u svemu tome je što nas rat i krvoproliće na bilo kojoj strani podsećaju koliko je čovečanstvo daleko od ideala jedinstva i ljubavi. Bože, sačuvaj živote svih onih koji su sada u opasnosti - zaključio je Biković uz belu objavu, koja simbolizuje mir.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading