ANDRIJA RASKRINKAO KIJU? Lazović OBELODANIO ISTINU, Kockarevoj neće biti dobro, otkrio TAJNI PLAN iz 2018.! (FOTO)

Autor:

Zabava

25.02.2022

12:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Andrija Lazović se oglasio i svojom objavom otkrio detalje iz prve sezone rijalitija ''Zadruga.''

ANDRIJA RASKRINKAO KIJU? Lazović OBELODANIO ISTINU, Kockarevoj neće biti dobro, otkrio TAJNI PLAN iz 2018.! (FOTO)

Foto: printscreen/instagram.com/kijakockar

Andrija Lazović postao je poznat javnosti kao rame za plakanje Kristini Kiji Kockar koju je tadašnji suprug Slobodan Radanović, prevario sa Lunom Đogani i to u prvoj sezoni rijalitija ''Zadruga''. Međutim, do kraha ljubavi je došlo nakon što je Kija odnela pobedu i više ga nikada nije spomenula, a on je sada svojom objavom na društvenoj mreži Instagram pomrsio konce, te se mnogi pitaju da li je njegova objava posvećena upravo Kockarevoj.

- Oni koji su te napustili u junu 2018., a trebali su biti tu jer im je to bila obaveza, ti isti su sada uradili još mnogo gore, mnogo, mnogo jadno. Ali "oni" moraju znati da se sada sve zna... Auuu, kakva istina, kakav psihopatski potez, kakva gluma, kakva organizacija, kakva uspešna realizacija projekta, koji je dugo pripreman - napisao je Andrija, ne spominjući Kiju i Slobu, ali datum okonlanja prve sezone rijalitija i datum koji je on naveo se podudaraju:

 

 

- Ali samo nisu računali na jedan glavni faktor, a to je da istina izađe na videlo pre ili kasnije. Uništili su nečiju sreću da bi oni bili zadovoljni "pravi i ispravni", a da drugoga okrive kako je loš. 2018. nisu uspeli, ali 2022. jesu. Istina je stigla, kasno ali jasno 23.02.2022. 16:07 - dodao je Lazović.

Republika

Foto: instagram.com/andrijalazovic_bu2

Andrija Lazović Instagram

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Marko

25.02.2022 14:03

Samo glup i naivan, nije shvatio da su Kija i Sloba imali dogovor, strasno je sto je Luna izabrana da bude koleteralna steta, ali sve se vraca sve se placa u zivotu.

Neko iz mase

26.02.2022 10:34

On bi jos da bude u centru pažnje ,reklamira restoran preko Kije!Zovi Slobu da ti peva a Jeka igra bice show!😂

Тајана

01.03.2022 13:06

@Neko iz mase - Е, Кија је тешка реклама. Она може још само кладионице да рекламира