OLIVERA JOVIĆEVIĆ DOŽIVELA DVE ŽIVOTNE TRAGEDIJE! Voditeljka se suočila sa STRAVIČNIM gubicima: UZNEMIRE ME DUHOVI PROŠLOSTI!

Autor:

Zabava

25.02.2022

12:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Olivera Jovićević suočila se sa dve životne tragedije u istoj godini.

OLIVERA JOVIĆEVIĆ DOŽIVELA DVE ŽIVOTNE TRAGEDIJE! Voditeljka se suočila sa STRAVIČNIM gubicima: UZNEMIRE ME DUHOVI PROŠLOSTI!

Foto: printscreen

Voditeljka Olivera Jovićević doživela je dve velike tragedije. Naime, u istoj godini su joj preminuli otac i suprug. Nakon smrti supruga, Olivera je preuzela ulogu oba roditelja kako ni njena ćerka Dunja lakše podnela gubitak.

- Prošle smo težak period - za samo godinu dana moja ćerka i ja izgubile smo najvažnije muškarce u našem životu, njenog i mog oca. Vreme prolazi, a vi nemate pravo na predaju ako ste jedini roditelj svom detetu - ispričala je svojevremeno Olivera i otkrila na koji način se bori sa tugom:

Republika

Foto: RTS/printscreen

Olivera Jovićević izgubila je supruga i oca

- Dođe trenutak kada me uznemire duhovi prošlosti ili me preplave žalost i kajanje. Volela bih da mogu da zaplačem - ispričala je, prenosi Nportal.

BONUS VIDEO

v

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
milovan

25.02.2022 19:50

I dugo je patila za muzem.??? Koga zanima ta preparirana baba.