ĆERKU ACE LUKASA I SONJE VUKSANOVIĆ SU SVI ZABORAVILI: Nakon RAZVODA se nigde nije pojavljivala, a danas je ne biste prepoznali! (FOTO)

Autor:

Zabava

24.02.2022

21:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka Ace Lukasa i Sonje Vuksanovića se pojavila posle dugo godina u javnosti.

ĆERKU ACE LUKASA I SONJE VUKSANOVIĆ SU SVI ZABORAVILI: Nakon RAZVODA se nigde nije pojavljivala, a danas je ne biste prepoznali! (FOTO)

Foto: ST/V. LUKIĆ, instagram.com

Ćerka Ace Lukasa,Viktorija Vuksanović ima deset godina, a nastala je kao plod velike ljubavi između, sada bivših, supružnika koji su jednako angažovani u njenom odrastanju.

Republika

Foto: printscreen/TVPink

Aca Lukas

 

Javnost nema često prilike da vidi Viktoriju, ali je nedavno ponosna mama Sonja objavila na društvenim mrežama niz video snimaka na kojima se jasno vidi koliko je njena i Acina ćerka porasla.

Stiče se utisak, posmatrajući njenu energiju, da i te kako podseća na oca, koji je neizmerno vezan za nju.

 

 

Osim energije koja je krasi, lepotu i smisao za modu nasledila je od mame, a komentari ispod pomenute objave nisu prestajali da se nižu, budući da su pratioci bili oduševljeni malom Viktorijom.

Podsetimo, Aca lukas pre par meseci je predstavio svoju autobiografsku knjigu "Ovo sam ja", u kojoj je do detalja opisao život sa bivšom suprugom Sonjom, za koju kaže da je njegova najveća ljubav.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Aca Lukas

 

Posle razvoda Ace Lukasa i Sonje Vuksanović, pevač se preselio u stan na Voždovcu, dok je njegova bivša supruga nastavila da živi u luksuznoj vili na Bežanijskoj kosi, zajedno sa ćerkama Sofijom i Viktorijom.

Poslednjih godina Sonja je retko davala izjave za medije, ali budući da je prilično aktivna na društvenim mrežama, sa pratiocima često deli kadrove iz svakodnevnog života. S obzirom na to da rado pravi selfije, na fotografijama se može videti i unutrašnjost kuće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading