SAŠU POPOVIĆA UHVODILI, NIJE NI ZNAO DA GA PRATE: Otkriveni svi detalj LUKS NASELJA koji gradi, evo kako sve izgleda! (VIDEO)

Autor:

Zabava

24.02.2022

21:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čitam rečenice mržnje i laži o Leni i Radi Šerbedžiji i ne prepoznajem je. To je netko dopisao ili napisao, tvrdi slovenski glumac

SAŠU POPOVIĆA UHVODILI, NIJE NI ZNAO DA GA PRATE: Otkriveni svi detalj LUKS NASELJA koji gradi, evo kako sve izgleda! (VIDEO)

Foto: ST/D. KADIĆ

Saša Popović nakon prodaje svojih deonica "Granda", pokrenuo je novi biznis u koji je uložio više miliona evra.

Mnogi menadžeri, estradne ličnosti, pa i sportisti su već kupili stan, a upravo oni bi trebali da privuku ostale kupce, navodi se u medijima.

Republika

Foto: printscreen/TVPRVA

Saša Popović

 

Naime, Popović je, navodno, uložio veliki kapital u izgradnju nekretnina koje će mu doneti veliku zaradu. On je, kako mediji pišu, počeo gradnju luksuznog kompleksa na Bežanijskoj kosi u koji je uložio više miliona evra.

Ekipa emsije Paparaco lov snimila je gradilište Popovićevog naselja na Bežanijskoj kosi.

 

 

- Cena kvadrata u ovom luks naselju biće od 2.200 pa naviše po kvadratu - navode u emisiji Paparaco lov.

Mnogi menadžeri, estradne ličnosti, pa i sportisti su već kupili stan, a upravo oni bi trebali da privuku ostale kupce.

Kako je "Telegraf" pisao, kompleks se nalazi na samom ulazu na Bežanijsku kosu, nedaleko od njegove vile. U sklopu naselja biće izgrađeno nekoliko zgrada a svaka će imati bazen i teretanu koje će stanari moći da koriste. Naselje će biti obezbeđeno a na ulasku u kompleks biće postavljena rampa sa čuvarima.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Saša Popović i Suzana Jovanović

 

Podsetimo, on je pre četiri godine zajedno sa Lepom Brenom i njenim suprugom, Bobom Živojinovićem, prodao američkoj "Junajted grupi" 51 odsto kapitala Grand produkcije za čak 15.000.000 evra, što znači da je njemu pripala polovina ove sume. Osim toga, Saša ima i visoke i stabilne mesečne prihode, s obzirom na to da i dalje vodi firmu koju je osnovao sa kumom Brenom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading