EKSKLUZIVNO! PROCURILE PREPISKE LEE I SAJEDA KOJE MNOGO TOGA OTKRIVAJU! Šekarićeva NE ODUSTAJE, Egipćanin OČAJAN: MOLIM TE, POLJUBI JE ZA MENE! (FOTO)

Autor: A.D.

Zabava

22.02.2022

11:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivale prepiske Lee i Sajeda koje mnogo toga otkrivaju.

EKSKLUZIVNO! PROCURILE PREPISKE LEE I SAJEDA KOJE MNOGO TOGA OTKRIVAJU! Šekarićeva NE ODUSTAJE, Egipćanin OČAJAN: MOLIM TE, POLJUBI JE ZA MENE! (FOTO)

Foto: Instagram/mado_king.2022, ST/D. Kadić, V. Lukić

Ćerka Jasne Šekarić Lea Šekarić, spakovala je svoje kofere i sa ćerkom Sofi napustila Egipat u kom je živela sa svojim partnerom Sajedom Abubakrom, poznatijim kao Mado King.

Republika

Foto: printscreen

Lea Šekarić pobegla iz Egipta sa ćerkom

Naime, Sajed se oglasio za domaće medije, očajan, moleći za pomoć. On je u prvoj svojoj izjavi rekao da je Lea na prevaru odvela njihovu ćerku iz Egipta, rekavši da je vodi da vidi svoju bolesnu baku, zbog čega je on i potpisao saglasnost da dete bude van zemlje 15 dana, Lea se više nije vratila.

- Lea i njena majka Jasna su mi ukrale dete. Lea me je lagala i rekla da vodi ćerku da vidi baku. Potpisao sam dozvolu na 15 dana, ali mi je ona rekla da se više ne vraća, što znači da mi je ukrala dete - rekao je Sajed, a Lea u prvi mah nije želela da komentariše novonastalu situaciju.

Zbog Jasne i Lee sam beskućnik

Sejad je za naš portal rekao da je Leina majka Jasna za sve kriva i da je zbog njih dve ostao na ulici.

- Jasna me od samog početka nije volela i nije dala Lei da ostane sa mnom, videla je šansu i iskoristila je. Ćerku nisam video 15 dana, samo kada je trebalo da mi pošalje sliku njenu, Lea me je odblokirala, poslala sliku i ponovo me blokirala. Sve pare mi je uzela, ne mogu da uzmem advokata, napuštam stan jer nemam novac da ga platim - kaže Sajed i otkriva da nema gde da ode:

Republika

Foto: printscreen/instagram.com

Sajed Abubakr sa ćerkom Sofi

- Nemam nikog da mi pomogne i nemam gde da odem, za 12 dana ću zbog Lee i Jasne biti na ulici. Sve sam trošio na nju, vodio sam računa o svemu, kada je Jasna dolazila ja sam platio stan gde boravila, sve sam učinio za nju, sada sam bezkućnik zbog njih dve. Blokirala me je svuda, šaljem poruke, ali ne odgovara na njih. Osećam se mrtvo bez ćerke - zaključio je Sajed.

Navodilo se da je razlog Leinog odlaska iz Egipta i tako drastične odluke, loš život u Egiptu, a ona je za naš portal otkrila pojedine detalje njihovog odnosa.

Tražio mi je 75.000 evra za ćerku

- Otišla sam u Egipat vođena emocijama ka ocu mog deteta i vratila se vođena emocijama ka svom detetu. Davala sam bezbroj prilika toj vezi iako mi je bilo teško da priznam da on nije osoba kakvom mi se predstavljao. Rasla sam uz majku, koja je, iako razvedena i vrhunski sportista, uvek davala primer osobe kojoj lenjost i prepuštanje životnim okolnostima nisu opcija - počela je priču Lea i priznala kako su izgledali njeni trudnički dani, kao i život van Srbije:

Republika

Foto: printscreen

Lea Šekarić o životu u Egiptu

- Tokom drugog stanja, kao i porođaja, imala sam podršku ženskog dela porodice. Mama i tetka su došle u Hurgadu da budu s nama i majka je u potpunosti finansirala naš život i moje kontrole, kao i porođaj. S ove pozicije to može da se smatra greškom jer od tog momenta jedini izvor prihoda koji smo imali u toj vezi su sredstva koja su davali moji roditelji, dok je on bio potpuno nezainteresovan da preuzme odgovornost i potraži posao kojim bi mogao da nas izdržava. Shvativši da, kao stranac u Egiptu, imam izuzetno male mogućnosti da se zaposlim i detetu omogućim uslove za život kao u svojoj zemlji, odlučujem se za povratak u Beograd. Iskreno rečeno, došle su do izražaja velike razlike koje imamo i on sigurno nije osoba s kojom bih mogla da provodim dane svog života.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/jasna.sekaric

Lea Šekarić pobegla iz Egipta

- Otac mog deteta je bio upoznat i saglasan s mojim i detetovim odlaskom za Srbiju i potpisao je sve papire potrebne za dolazak u Srbiju i registraciju deteta kao srpskog državljanina. Ali s našim odlaskom doživeo je otrežnjenje jer je izgubio priliv koji je moja porodica omogućavala, pa je zatražio 75.000 evra da se odrekne svih zakonom zagarantovanih prava (kada je dete u pitanju). Znači, on je procenio da naše dete vredi 75.000 evra. Napominjem da ocu mog deteta nijednog momenta nije rečeno da neće moći da vidi svoju ćerku. On zna na kojoj smo adresi i samo je potrebno da pre toga izvadi putne isprave. U cilju zaštite svog deteta, što njenom ocu, očigledno, nije bio prioritet, po ovom pitanju se više neću oglašavati.

Nakon ove Leine izjave, Sajed se oglasio za naš portal rekavši da nije istina da je tražio novac kako bi se odrekao ćerke, već je tražio da mu se nadomesti sve ono što je potrošio na Leu i njenu majku i kako bi pokrio dugove kompanije koju je kako kaže izgubio zbog njih dve.

Republika

Foto: Instagram/mado_king.2022

Sajed Abubakr očajan

Portal Republika.rs je došla i u posed prepiski Lee i Sajeda u kojima se jasno vidi da Lea menja svoje mišljenje iz dana u dan.

Sajed joj objašnjava da zato što je pod uticajem majke da će dovesti do toga da im dete odrasta bez oca, dok Lea šalje fotografije nje i deteta govoreći da im nedostaje i da jedva čekaju da ga vide, ali da moraju da ostanu u Srbiji kako bi Sofi primila sve potrebe vakcine, te ga moli da ne uništava njihovu ljubav i porodicu, jer im je potreban, te da želi da se vrati.

Nedugo zatim, Lea je poslala poruku Sajedu da zaboravi na nju i njihovu zajedničku ćerku. Kako je napisala njemu nije dozvoljeno da viđa ćerku i da što pre zaboravi na njih, dok je on moli da pošalje fotografiju ćerke i da joj stalno govori koliko je otac voli.

Republika

Foto: Republika.rs

Sajed Abubakr se zahvaljuje Lei što ga je odblokirala
Republika

Foto: Republika.rs

Lea Šekarić govori Sajedu da zaboravi na ćerku

Kako će se ova priča odvijati, ko govori istinu i kakav će epilog na kraju biti, ostaje nam da vidimo. Jedno je sigurno, kraj nije ovde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Olga

22.02.2022 11:34

Oni su dva sveta različita. On ne može da izdržava suprugu i ćerku.