DETALJI SVAĐE SNEŽANE ĐURIŠIĆ I MILIJA: Neviđeni RAZDOR u Zvezdama Granda, otkriveni PRAVI RAZLOZI, pevačica besna kao ris! (FOTO)

Autor:

Zabava

21.02.2022

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Snežana Đurišić se osvrnula na sukob sa Aleksandrom Milićem Milijem u "Zvezdama Granda".

DETALJI SVAĐE SNEŽANE ĐURIŠIĆ I MILIJA: Neviđeni RAZDOR u Zvezdama Granda, otkriveni PRAVI RAZLOZI, pevačica besna kao ris! (FOTO)

Foto: printscreen/TV Prva

Pevačica Snežana Đurišić je priznala da je, nakon što se odvojila od Milija, dobila samo tri kandidata i da je to velika nepravda. Tvrdi da je o tome trebao da odluči Popović, a ne Mili.

- Ja pored moja tri kandidata, sada sam dobila još osam i sada imam pune ruke posla. I dalje stojim iza svojih reči da svaki da svaki narodnjak treba da ide kod mene, jer znanje koje ja imam sigurna sam da mogu mnogo da im pomognem - kaže ona.

Republika

Foto: printscreen/TVPink

Snežana Đurišić

 

- Ja nemam nameru da pričam o nekome, jer ja tog čoveka i ne poznajem dovoljno da bih mogla bilo šta da kažem, a sve i da ga poznajem ne bih javno o tome govorila, jer je to prosto nepristojno. Ono što mogu da kažem, što je vezano za posao koji mi zajedno radimo to je da smo mnogo različiti i da je to dovoljan razlog što ne radimo timski. Naravno da me pozove za nekog kandidata, ukoliko taj neko hoće da peva što ja umem da pokažem, svakako bih se odazvala zbog kandidata - dodala je.

U poslednjoj emisiji pomenutog takmičenja Marija Šerifović zapretila je Violeti Viki Miljković da će je udariti pesnicom ako ne prestane da govori.

Republika

Foto: youtube.com/Zvezde Granda

Aleksandar Milić Mili

 

- To je stvar trenutka i Marija je prosto takva i nije zlonamerna, ali to je nešto što mi i volimo kod Marije. Ja često imam žutu minutu ali stisnem zube - kazala je Snežana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading