OČEVA ŽELJA SE NIKADA NIJE ISPUNILA, MAJKA GA JE LAGALA: Nataša Bekvalac otkrila ŠOK detalje o njenom detinjstvu i POROĐAJU, pa priznala da li MRZI MUŠKARCE!

Autor:

Zabava

21.02.2022

20:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Bekvalac novom objavnom iznenadila je svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram.

OČEVA ŽELJA SE NIKADA NIJE ISPUNILA, MAJKA GA JE LAGALA: Nataša Bekvalac otkrila ŠOK detalje o njenom detinjstvu i POROĐAJU, pa priznala da li MRZI MUŠKARCE!

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Pevačica Nataša Bekvalac na Instagram profilu sa svojim pratiocima podelila je nekoliko detalja iz svog života o kojima do sada u javnosti nije pričala. Naime, ono što je Bekvalčevu navelo na ovaj potez jeste susret sa izvesnom Minjom, koja joj je, dok je čekala ćerku Katju u kafiću, prišla, a onda je sve postalo istorija.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Nataša Bekvalac

 

Nataša je na poklon od devojčice dobila knjigu, a reči koje joj je uputila, naterale su pevačicu da se zapita, a onda sa pratiocima na Instagramu podelila vrlo zanimljive detalje iz svog života.

Republika

Foto: Printscreen/instagram.com

Nataša Bekvalac pevačica

 

- Sedim danas u kafiću dok čekam moju Katju da završi svoj tretmančić, pa da je vodim na trening. Kafić je mali i pun, energija je lepa, ljudi su nasmejani. U jednom momentu mi prilazi devojka i pita me da li imam minut. Malo sam se iznenadila i još nisam ni izustila da imam i više, kada me ona prekinu i kaže 'Da ti nešto poklonim'. Nasmejala sam joj se, a ona nekako uvek za korak brža i ispred mene, pruža mi knjigu. 'Želim da ti poklonim svoju knjigu i da ti se zahvalim za sve što činiš za feminizam, značajno je' Doslovno mi se teme naježilo i svaka pora otvorila. Zahvalila sam se i htedoh da se glasno nasmejem, ali ukočih se jer su me uvek kočili kada se glasno smejem. Nije bilo primereno. A da sam muško? Da li bi bilo? Moj tata je želeo sina. Dobio je 3 ćerke. Moji roditelji su u šali to uvek pričali a društvo se smejalo. Eto Beki nije uspeo. Kao mala bila sam mu mezimica. Upisao me je u školu fudbala, na prijemnom sam bila jedina devojčica i tada bila prva na listi po rezultatima izdržljivosti, spretnosti i brzine. Pripremao me je. Na Strandu bismo igrali fudbal u pesku, bili smo par koji niko nije mogao da pobedi. Htela sam da mu se dokažem da vidi da sam dovoljno dobra, možda čak vrednija nego sin za kojim je toliko patio. Posle mi je mama priznala da ga je slagala 2 puta. Za Kristinu i mene... Oba puta je rekla da nosi dečake. Danas moj život nije savršen, često je na meti podsmeha i tračeva, ali je srećan. Rodila sam 2 ćerke i želela sam da obe budu devojčice. 3 puta sam razvedena i nisam ostajala u brakovima zbog dece nego sam se zbog njih razvodila. Bavim se muzikom i u miru odgajam svoje devojčice. Da, feministkinja sam i ne,ne mrzim muškarce... Draga Minja, hvala ti na predivnoj knjizi, ceo dan ne mogu da se odvojim od nje. Hvala na svakoj reči, učinila si da se osećam posebnom - napisala je Nataša ispod fotografije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading