NEMA DILEME: Na ovo čeka 24 godine, vreme je da SRPSKA KRALJICA postane i SVETSKA!

Autor:

Sport

21.02.2022

21:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija od nje uvek očekuje najviše domete. Predstojeće dvoransko Svetko prvenstvo u atletici, koje se održava u srpskoj prestonici, svakako će biti nova velika prilika za novo najviše odličje.

NEMA DILEME: Na ovo čeka 24 godine, vreme je da SRPSKA KRALJICA postane i SVETSKA!

Foto: Tanjug/AP

Ivana Španović, udata Vuleta, zrači optimizmom. Ne samo da srpska atletska gracija želi da u „svojoj kući“ stigne do najsjajnije medalje, već najavljuje i pohod na obaranje svetskog rekorda:

– Prvenstvo Evrope 2017. bio je pravi spektakl, moje najbolje takmičenje u dvorani u dosadašnjoj karijeri. Veoma sam radoznala da iskusim još jedno tako veliko, pa još veće nadmetanje u Areni posle pet godina. Priželjkujem da na tom prvenstvu stavim potpis pod moj rad dug 24 godine obaranjem svetskog rekorda u dvorani od 7,37 metara.

Vuleta ističe da je ono što je inspiriše su rekordi i obaranje istih, pogotovo onih za koje se smatra da su nedostižni, i upravu tu crpi motivaciju kroz ceo pripremni period za Svetsko prvenstvo.

– Volim rekorde, pogotovo one za koje se misli da su apsolutno nedostižni. Svoju skakačku stabilnost i nivo podižem i potvrđujem iz sezone u sezonu, što mi daje dovoljno slobode da se u svakom novom pripremnom periodu fokusiram više na neki novi segment koji će doprineti boljoj tehnici tokom skoka – istakla je Ivana Vuleta.

Ivana će do Svetskog prvenstva takmičiti još na Belgrade meeting-u koje je na programu 7. marta takođe u Štark areni.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading