FOTKE BOJANE RISTIVOJEVIĆ ZGRANULE JAVNOST KAO NIKAD: Voditeljku ovakvu niste videli, svi su u ŠOKU! (FOTO)

Autor:

Zabava

21.02.2022

16:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bojana Ristivojević podelila je fotografije iz mlađih dana, a svi su ostali šokirani njenim izgledom.

FOTKE BOJANE RISTIVOJEVIĆ ZGRANULE JAVNOST KAO NIKAD: Voditeljku ovakvu niste videli, svi su u ŠOKU! (FOTO)

Foto: Printscreen

Popularna voditeljka na društvene mreže objavila je nekoliko fotografija iz prošlost, a mnogi je nisu ni prepoznali. Ona je pokazala kako je izgledala u srednjoj školi, kada je bila tinejdžerka i skroz drugačija. Tada je voditeljka imala smeđu kosu, pa ju je zbog toga teško prepoznati.

Republika

Foto: Republika.rs

Bojana Ristivojević

 

U pitanju je Bojana Ristivojević koja je veliku popularnost stekla vodeći rijaliti "Parovi". Pre toga 2011. godine učestvovala je u rijalitiju "Maldivi".

Još kao devojčica volela je da slika, pa je sa osam godina upisala umetničku školu. Prvu i za sada jedinu izložbu imala je sa 12 godina.

Republika

Foto: instagram.com

Bojana Ristivojević iz mlađih dana

 

Bojana je polovinom novembra 2020. godine prešla na televiziju "Prva". Premda je javnost imala priliku da upozna njenu sestru, te da vidi fotografije njenih roditelja, brata i bake, voditeljka je uspela da svoj ljubavni život sakrije od očiju javnosti.

Republika

Foto: instagram.com

Bojana Ristivojević iz mlađih dana

 

Domaći mediji su polovinom 2021. godine objavili vest da je u drugom stanju, a voditeljka se slikala za nekoliko časopisa, te na fotografijama ponosno pokazala trudnički stomak. Bojana je 27. septembra 2021. godine na svet donela devojčicu, a svoju radost podelila je sa pratiocima na društvenim mrežama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading