LEA I JASNA ŠEKARIĆ POBEGLE IZ SRBIJE?! Nestale nakon SKANDALA, komšija sve OTKRIO!

Autor:

Zabava

21.02.2022

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšija Jasne Šekarić i Lee Šekarić otkriva nepoznate detalje.

LEA I JASNA ŠEKARIĆ POBEGLE IZ SRBIJE?! Nestale nakon SKANDALA, komšija sve OTKRIO!

Foto: printscreen

Od kako se u medijima pojavila vest da je Lea Šekarić, ćerka Jasne Šekarić, pobegla iz Egipta sa ćerkicom Sofi od svog supruga, javnost ne prestaje da bruji o ovome.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/jasna.sekaric

Jasna Šekarić i Lea Šekarić

Njen suprug, Sajed Abubakr, na sve načine pokušava da vrati ćerku u Egipat, ali Lea i Jasna su odlučne u tome da mu se neće vratiti.

Sada su rešile komšije od porodice Šekarić da progovore, kada je jedna novinarska ekipa pokušala da zvoni Jasni na interfon.

Republika

Foto: printscreen

Jasna Šekarić i Lea Šekarić

- Leina baka vam neće otvoriti, ona nije baš najboljeg zdravlja. Retko i izlazi iz stana. Jasna i njena Lea su ovde živele donedavno, ali su se skoro odselile. Njih dve su jako vezane, kada je otišla iz ovog stana, skoro svaki dan je dolazila da je obiđe i donese sve što joj je potrebno. Svi u zgradi imamo samo lepe reči za njih - rekao je komšija, a onda je i dodao kakve su rekacije bile kada je Lea ostala u drugom stanju:

Republika

Foto: printscreen/instagram.com

Sajed Abubakr sa ćerkom

- Ta vest da se porodila i da je dobila bebu nas je sve iznenadila. Nije bila tu neko vreme, ali nismo mogli ni da pomislimo da će otac deteta biti stranac. Taj čovek ovde nikad nije dolazio. Nikome se nisu žalili do sada na njega. Mi smo za ovaj slučaj čuli u medijima i sve nas je to šokiralo. Od kad se to desilo nisam video ni Leu ni Jasnu. Baš mi je žao što se sve ovo dogodilo i nadam se da će se rešiti na najbolji mogući način. Samo oni znaju šta je tu istina i ne bih ja previše zalazio u njihovu privatnost - zaključio je ljubazni komšija za Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading