OVO JE PRAVI RAZLOG ZAŠTO JE LEA POBEGLA OD EGIPĆANINA: Živeli su u BEDI u trošnoj kući, a ova KAP joj je prelila čašu!

Autor:

Zabava

21.02.2022

10:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izvor blizak porodici Šekarić se oglasio i izneo do sad nepoznate detalje.

OVO JE PRAVI RAZLOG ZAŠTO JE LEA POBEGLA OD EGIPĆANINA: Živeli su u BEDI u trošnoj kući, a ova KAP joj je prelila čašu!

Foto: printscreen/instagram

Ćerka Jasne Šekarić, bivša učesnica rijalitija Lea Šekarić, je dospela u žižu javnost nakon što je pobegla sa ćerkom Sofi od supruga Sajeda Abubakra iz Egipta.

Republika

Foto: printscreen

Lea Šekarić, bivša učesnica rijalitija

 

Sajed se redovno oglašavao putem domaćih medija i uporno je tvrdio da mu je Lea kidnapovala ćerku i da je sve uradila u dogovoru sa majkom, a sada se oglasio izvor blizak porodici Šekarić i otkrio je do sada nepoznate detalje o njihovoj vezi i braku.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/jasna.sekaric

Lea Šekarić i Jasna Šekarić

- Lea i Sajed su se upoznali u avgustu 2020. godine, na letovanju u Hurgadi. Lea je tamo otišla sa drugaricama, a Sajed je radio kao animator u hotelu u kojem je odsela, a u kojem je držao treninge popularne zumbe - počinje izvor i dodaje:

 

 

- Bila je to strasna i letnja ljubav koju ni Leina majka Jasna nije uspela da raskine. Njena mezimica je verovala da joj se desila ljubav za ceo život, vodila se time, a i on joj je u tom trenutku obećavao kule i gradove - ispričao je izvor za Alo.

 

 

Ipak, Lea je ostala u Hurgadi, a život u ovoj afričkoj zemlji je jako težak jer imaju nizak životni standard, manjak socijalne i zdrastvene zaštite, ali i manjak posla, sve je to počelo da smeta Šekarićevoj.

 

 

- Lea je ostala u Hurgadi, inače turističkom mestu, nekoliko meseci kasnije saznali su da je u drugom stanju i to je bio dovoljan razlog da se ne vrati u rodnu Srbiju. Iako se nadala da će se nešto promeniti, ona tamo nije imala posao. Dane je provodila u trošnom stanu bez osnovnih higijenskih uslova za pristojnu egzistenciju. Zarada od Sajedovog posla postala je džeparac od kog nisu mogli ni da prežive nekoliko dana a kamoli da kvalitetno žive, posebno kada je na putu bilo dete - priča izvor.

 

 

- Lea je, videvši u kakvoj je situaciji, period trudnoće održavala tako što je pozajmljivala novac. Živela je s instruktorom zumbe i bukvalno nije imala šta da jede. Jasna joj je slala svakog meseca pare koje je on trošio, a pošto to majci nije smela da kaže, pozivala je i svoje drugarice da joj krišom uplate crkavicu za analize, preglede kod doktora… - priča izvor.

 

 

- Ona se porodila u novembru prošle godine, a pre nešto više od mesec dana se vratila u Srbiju da bi sebi i svojoj ćerki obezbedila bolje sutra. Sajedovo ponašanje je neprimereno i slobodno mogu da kažem da njemu nije ni do Lee ni do njihove ćerke, već do života kakav mu je supruga sa svojim donacijama iz Srbije obezbeđivala - zaključuje izvor, prenosi Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Vlada

21.02.2022 10:50

Muž prvo mora da zaradjuje pa da se ženi.

Odgovori 12 1
X man

21.02.2022 21:53

Pa pozovite ga u Srbiju

Ana

23.02.2022 08:40

A sta sa onim da ce se voleti i u dobru i u zlu?