BOG NIKADA NEĆE OPROSTITI TVOJOJ MAJCI ŠTO MI TE JE UKRALA: Egipćanin uputio potresne reči ćerki, pa poslao JASNU poruku! (FOTO)

Autor:

Zabava

20.02.2022

08:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sajed Abubakr je podelio emotivnu sliku na svom Instagram nalogu.

BOG NIKADA NEĆE OPROSTITI TVOJOJ MAJCI ŠTO MI TE JE UKRALA: Egipćanin uputio potresne reči ćerki, pa poslao JASNU poruku! (FOTO)

Foto: printscreen/instagram.com/jasna.sekaric

Lea Šekarić, ćerka Jasne Šekarić, je pobegla iz Egipta od svog supruga Sajeda Abubakra, poznatijeg kao Mado Kinga, a sa sobom je povela i ćerku Sofi.

Republika

Foto: printscreen

Lea Šekarić

Egipćanin je očajan i na sve načine pokušava da vrati ćerku Sofi, a sada je podelio potresne slike na svom Instagram nalogu.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com

Objava Mado Kinga

- Nedostaješ mi moja kćeri, moram da te zagrlim bar još jednom. Bog nikada neće oprostiti tvojoj majci što te je ukrala iz mog zagrljaja - napisao je Sajed.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com

Objava Mado Kinga

- Izdat sam kada je moje srce bilo čisto, nikada neću zaboraviti to. Nikada neću zaboraviti ni oprostiti onome ko mi je ukrao ćerku od mene - napisao je vidno potrešen Mado.

Republika

Foto: printscreen

Lea Šekarić i Jasna Šekarić

Podsetimo, Sajed se oglasio za naš portal i otkrio detalje Leinog bekstva:

- Lea i njena majka Jasna su mi ukrale dete. Lea me je lagala i rekla da vodi ćerku da vidi baku. Potpisao sam dozvolu na 15 dana, ali mi je ona rekla da se više ne vraća, što znači da mi je ukrala dete - ispričao je Sajed.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Vuk

20.02.2022 09:29

Čudno mi je to što se on ne obraća majci da se vrati već bebi. Ne želi razgovor i dogovor sa majkom deteta. Kao da je majkaa nevažna i nebitna. Tako ne može.

Odgovori 42 8
Vladica

20.02.2022 12:51

@Vuk - Prvo treba da ostvari kontakt sa majkom. Ili ne ceni majku uopšte?

Odgovori 26 4
Oja

20.02.2022 21:41

@Vuk - Lik se obratio i majci i advokatima...